itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi erbjuder konsulttjänster och system inom området Beslutstöd (Business Intelligence) med fokus på en effektivare styrning av företag och verksamheter.

 Våra konsulter har lång erfarenhet av att bygga dokumenterat framgångsrika beslutstödslösningar och har alla gedigen verksamhetskompetens från de mest skilda branscher i kombination med solid teknisk kompetens.

Cadeia erbjuder tjänster inom tre huvudområden:

Cadeias erfarna konsulter kan gå in som expertstöd och/eller resursstöd. Som firma åtar vi oss även att leverera helhetslösningar där vi tar totalansvarar för framdrift, projektledning, utveckling, vidarutveckling samt förvaltning, givetvis alltid i nära samarbete med kunden.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av Business Intelligence och med erfarenhet av konsultrollen. Du kan vara teknikintresserad ekonom eller ekonomiintresserad tekniker.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon av de ledande BI-plattformarna t.ex. Jedox, Qlickview, Cognos eller Microsoft.

Cadeia är ett litet nischat företag med fokus på BI och verksamhetsstyrning. Som BI-konsult kommer du att omges av kollegor som alla brinner för BI och som sätter stort värde på att hjälpa varandra. Här finns ingen krånglig byråkrati utan beslutsvägarna är korta och det är högt i tak.

Våra projekt kännetecknas av att vi jobbar nära våra kunder för att kunna leverera lösningar som ger kunden bättre kontroll på sin verksamhet. Hos våra kunder blir du snabbt en nyckelperson.
Cadeia kan vara företaget för dig om du söker ett företag som ger dig möjlighet att utvecklas, växa och påverka och på sikt även få möjlighet att bli delägare.

LÅTER DETTA INTRESSANT? VILL DU TA DITT NÄSTA STEG TILLSAMMANS MED OSS?

Arbeta hos oss!

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb