itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du jobba på ett av Linköpings mest framgångsrika IT-bolag? Det går väldigt bra för oss på Cybercom i Linköping! Vi har tre olika utvecklingsteam som vi ska besätta efter sommaren och därför söker vi just nu 24 nya kollegor. Hoppas att du vill vara en av dem!

Cybercom i Linköping är ett 100 personer starkt konsultbolag som ingår i koncernen Cybercom Group AB. Vi erbjuder våra kunder värdeskapande tjänster inom projektledning, utveckling, test och säkerhet. Våra kunder finns främst inom flygindustrin, telecom, automotive och offentlig sektor. En stor del av vår affär innebär åtaganden i form av agila team. Vi arbetar med en mycket bra mix av kunder och tekniker vilket ger dig stora möjligheter att jobba med varierande uppdrag och arbetsuppgifter. Som konsult på Cybercom erbjuds du skräddarsydd kompetensutveckling där din utveckling är i fokus.

Intresserad?

Kika på någon av våra annonser med mer specifika tjänster alternativt registrera din ansökan direkt nedan. Vid frågor är du välkommen att ringa Sofia Raismaa, konsultchef, på nummer 0722-451970.

Varmt välkommen med din ansökan!

/Daniel, Maria, Peter och Sofia (konsultchefer Cybercom Linköping)

Cybercom Linköping söker 24 nya konsulter

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb