itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

DevOps-utvecklare

Företag Data Ductus
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

DevOps-utvecklare

Nu söker vi en konsult som står med ena benet vardera i utveckling och drift!

Om rollen

Du kommer att jobba med att sätta upp och stötta drift- och utvecklingsmiljön för att där kunna hantera och kontinuerligt leverera samt integrera den levererade mjukvaran från utvecklarteamet. Detta kan till exempel innebära att skriva plugins, hitta buggar i skripten, uppdatera, dra igång tester och automatisera tester samt att sätta upp servrar och underhåll kundleveransspår.

Rollen innebär att du är aktiv både med support, dvs att du hjälper kund lösa både drift- och applikationsproblem, och även att delta i utvecklingsprojekten, där du implementerar både nätverks- och kodlösningar. En viktig del är att kontinuerligt arbeta med systemdokumentation och att förbättra processer. Mycket direktkontakt med kund är en del av rollen.

Du är en effektiv utvecklare med god kunskap inom systemadministration, som gillar att ha översikt över flera samtidiga projekt. Du sitter gärna med kunden och hittar fel, buggar samt nya funktioner. Du håller dig uppdaterad med de senaste teknikerna och verktygen, och tycker om att experimentera med och implementera dessa.

Du bör ha bra kunskap och erfarenhet inom både mjukvaruutveckling och systemadministration (huvudsakligen linux) med en relevant utbildning i botten.

De tekniker som vi jobbar med och som du förmodligen känner till är:
– Javautveckling
– Bash
– Linux (CentOS, RHEL)
– Tomcat / Jetty
– Databaser, bade SQL och noSQL som tex Couchbase / MongoDB
– Docker / Mesos
– REST / SOAP / OData
– Bra kunskap om HTTP är meriterande
– TCP/IP
– Configuration Management (Chef / Puppet / SaltStack / Ansible)
– VMware

Vi sätter stor vikt på personliga egenskaper som att vara självgående, prestigelös och att man jobbar bra i team. Rollen kräver också snabba analyser och insatser så därför är det viktigt att du är en person som vågar ta initiativ samt snabba beslut. Ett trevligt bemötande och villighet att hjälpa till är nyckelorden hos oss, både inom företaget och mot våra kunder. Eftersom du kommer att jobba nära kund är det meriterande att ha en dokumenterad erfarenhet av det.

Tillträde omgående, urvalet av ansökningar sker löpande. Tjänsten är på heltid med fast lön. Vi ser gärna kvinnliga sökanden till tjänsten!

Frågor?
Ring Anders Essner på 070-513 56 19

Dela detta jobb

DevOps-utvecklare

Data Ductus