itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Tillsammans gör vi skillnad! 
Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. 

Lindängeskolan är en mångkulturell F-9 skola som satsar på ökad måluppfyllelse genom elevernas utökade inflytande och engagemang. Till läsåret 2016/2017 söker vi fler medarbetare då elevantalet i de yngre åldrarna ökar.

Arbetsbeskrivning

Till Lindängeskolan söker vi nu en IT-administratör. I dina arbetsuppgifter kommer bl a ingå att ge IT-support till våra medarbetare, att göra teknisk inventering och uppdateringar av programvaror i PCs, iOS (iphone, ipad, imac) interaktiva tavlor, projektorer, skrivare mm. Du gör felsökningar av IT-utrustning och sköter kontakten med leverantörer. Hantering av skolans telefoner och abonnemang samt beställning av IT-utrustning. Du kommer också att ansvara för MaApps och var delaktig i planeringen av framtida IT-satsningar.

Kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning It/data/el/tele -teknik eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 
Arbetet som IT-tekniker/administratör kräver goda IT-kunskaper. Tidigare erfarenhet av arbete inom IT-support/IT-tekniker är meriterande. Du måste ha kunskap om GAFE (Google Apps for Education, Windows programvaror, nätverk (ip, switch, router) samt granfiska Linux-versioner typ Lubunto.

Det är meriterande om du har kunskaper om och erfarenhet av 3D skrivare . Du driver ditt eget arbete och är van vid att självständigt planera, organisera och strukturera upp ditt arbete . Du tar intitiativ. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga såväl mot elever som föräldrar, kollegor och skolledning. 
Du har en god svenska i tal och skrift. 
Vi förutsätter att du har en positiv elevsyn. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2016-11-06
Referensnummer: 171-16-1280

Kontaktpersoner

  • Jaklina Stankic
  • Rektor
  • 0768-51 09 33

Fackliga företrädare

  • Peter Nilsson
  • Vision
  • 040-97 91 66

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. 

Logo

IT-administratör till Lindängeskolan

Företag Malmö stad
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb