itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Stadsområde Öster omfattar Rosengård och Husie och är en del av Malmö där stad och landsbygd möts. I stadsområde Öster bor ca 45 000 malmöbor, här möts människor från hela världen. Förvaltningens cirka 1200 anställda möter medborgarna i livets alla skeden. Med engagemang och kompetens kan vi ge god service och bidra till att stadsområde Öster upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla! 

Arbetsbeskrivning

Då vår IT-samordnare ska vara föräldraledig söker vi nu en vikarie. Tjänsten som IT-samordnare/Utvecklingssekreterare ingår i enheten för fastighetsservice som är en enhet under ekonomiavdelningen. 

Uppdraget innebär samordning och utveckling av förvaltningens arbete med IT-frågor. Arbetsfältet har en bredd som sträcker sig från operativa till strategiska frågor, vilket ger utrymme för egna initiativ och möjlighet att använda sin kompetens och erfarenhet. 
I uppdraget ingår att vara en länk mellan förvaltningens verksamheter och kommunövergripande IT-funktioner. Här ingår att samordna och säkerställa IT-resurser och IT-utrustning inom den egna förvaltningen. Som förvaltningens kontaktperson och rådgivare för IT-relaterade frågor, beställare av IT-utrustning och delaktig i kravställning vid upphandling är uppdraget av strategisk betydelse för förvaltningens verksamheter. 
Samordningsansvar för frågor kring informationssäkerhet, dvs att all information oavsett om den är digital eller analog hanteras på ett tryggt och säkert sätt, är en viktig del av uppdraget. Dessutom ingår ansvar för samordning och upphandling av inbrottslarm, brandlarm och trygghetslarm. 
Uppdraget ställer krav på organisationsförmåga, självständighet, noggrannhet och flexibilitet. 

Kvalifikationer

Krav: 
Lämplig högskoleutbildning 
God kommunikativ förmåga i tal och skrift 
Meriterande: 
Erfarenhet av praktiskt IT-relaterat arbete 
IT-teknisk grundkompetens 
Erfarenhet av samordningsansvar, skapa och efterfölja rutiner 
Erfarenhet av projektledning/utveckling inom IT-området 
Erfarenhet av att utbilda användare med olika kunskapsnivåer 
Personliga egenskaper: 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, driven och självgående och du bidrar till en god och energifylld stämning. Du är en person som ser möjligheter, är flexibel och tycker om att ta egna initiativ. Du har en utpräglad service- och ansvarskänsla samtidigt som du har förmåga att prioritera och har ett gott ordningssinne som präglas av noggrannhet. Då du kommer att ha direktkontakt med många användare med olika kunskapsnivåer och behov ser vi att du är pedagogisk och har lätt för att hjälpa andra i varierande situationer. Du gillar att möta nya människor och har lätt för att skapa kontakter. Du är analytisk, kan se större sammanhang och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv. I ditt arbete organiserar och prioriterar du på ett självständigt och effektivt sätt, driver ditt arbete framåt och fullföljer dina uppdrag med hög kvalitet. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tidsbegränsat till: 2017-06-30

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2016-05-29
Referensnummer: 60/16-152

Kontaktpersoner

Annika Rausin
Ekonomichef
040-346299

Frida Jantell
IT-samordnare
0704-344853

Fackliga företrädare

Birgitta Nimgård
Vision
040-345557

Billy Nielsen
SACO
0706-634979

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Logo

IT-samordnare/ Utvecklingssekreterare

Företag Malmö stad
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb