itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Anställning

Tillsvidareanställning

Arbetsplatsbeskrivning

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Kommunledningsförvaltningen består av enheterna stab, kansli, ekonomi, personal, stadsbyggnad och IT. Förvaltningen ska på kommunstyrelsens uppdrag bl a initiera, driva, samordna och följa upp kommunala strategier. Sammanlagt har förvaltningen har ca 100 medarbetare. IT-enheten tillhör Kommunledningsförvaltningen och ansvarar för drift och utveckling av kommunens IT-infrastruktur samt telefoni. I IT-infrastrukturen ingår bland annat kommunens fibernär, central drift, av verksamhetssystem och klientplattform.

Arbetsbeskrivning

I vår servicedesk får du hjälpa Motala kommuns datoranvändare med både stora och små IT-problem. Arbetet är schemalagt och du varvar mellan att bemanna servicedeskens telefon vissa dagar och att lösa köade supportärenden andra dagar. Vi har ett ärendehanteringssystem som stöd i Servicedesk. I arbetet ingår också att hantera beställningar vid behov samt viss support av mobila enheter.

Kvalifikationer

Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av Servicedeskarbete inom IT, speciellt av telefonsupport och fjärrstyrning av kundens dator. Gymnasieutbildning med IT-inrikning är meriterande. Du är en strukturerad person som är noggrann och kvalitetsmedveten. Eftersom jobbet innebär en hel del kontakter är du bekväm i olika situationer och kan bemöta både nöjda och mindre nöjda kunder på ett bra sätt. Frågorna och uppdragen kan bli många och det är viktigt att du kan fokusera på rätt saker. Våra kunder är viktiga för oss, så förmågan att lyssna in men också att kommunicera tydligt och säkerställa att budskap går fram är en viktig del i jobbet. För tjänsten krävs B-körkort, då resor kan förekomma.

Övrigt

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.

Kontaktpersoner

Per-Anders Jansson, IT-chef
0141-22 24 49

Fackliga företrädare

Fackliga organisationer ring växeln0141-225000

Referensnummer

KLF 4/14

Märk din ansökan med ItJobb.se

IT-tekniker i servicedesk

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb