itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

FÃ¥ jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

\"\"




För vår kund CoreSec Systems söker vi nu flertalet kompetenta kandidater till deras Network Operation Center. Vi söker dig som har ett genuint intresse för säkerhet & kommunikation och där du har införskaffat dig kunskapen antingen genom självstudier eller via någon välrenommerad utbildning inom området.

Tjänsterna börjar som konsultuppdrag på Centric, med ambitionen att anställningen ska övergå till Coresec.

Placeringsort: Malmö 

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i en grupp där teamkänsla och delaktighet är viktiga faktorer, men även där tekniska kunskaper underhålls och utvecklas. CoreSec NOC håller en hög kvalitet på serviceleveransen som sker 24/7/365 - vilket innebär att skiftarbete ingår i tjänsten.

Tjänsten innebär arbete i en reaktiv leverans där incidenter står i fokus och där vi samverkar med kvalificerade IT-resurser hos kund. Arbetet kräver stresstålighet och analytisk förmåga vid felsökning för att snabbt återställa kunds tjänst till normal status.

Arbetet innebär att arbeta med marknadsledande leverantörer inom säkerhet & kommunikation - Check Point, Juniper, Blue Coat, F5, InfoBlox, Palo Alto, Trend Micro, och McAfee för att ta ett par exempel.

Om Coresec

CoreSec Systems grundades år 2000 och är nu marknadsledande när det kommer till IT-säkerhet och nätverkslösningar. Företaget finns idag representerade i Sverige och Danmark med huvudkontor i Malmö och har närmare 200 anställda. En stabil arbetsgivare med höga ambitioner och enorm tillväxt.

Din profil

Din personlighet är lika viktig som din bakgrund. Rätt attityd, personligt driv och engagemang är lika viktigt som dina tekniska kunskaper. Vi söker hög kompetens, flexibilitet och känsla för kunders behov. Du är passionerad för IT-service och du bör trivas i en samarbetsvillig och snabb miljö.

För att säkerställa en hög kvalitet i CoreSec NOC förekommer certifieringskrav på medarbetarna och detta är något du ser som positivt samt motiverande.

Du har hög kompetens inom TCP/IP och erfarenhet av felsökning i nätverk. Har du även kunskap eller erfarenhet från CoreSec:s leverantörer, fördjupad kunskap om TCP/IP, switching/routing eller Packet Analysis så är det meriterande.

Du är duktig på att kommunicera och har kompetens att leverera högkvalitativ kundservice. Krav på tal och skrift i både svenska och engelska samt att du är van vid en öppen dialog mellan kunder och medarbetare.

Tjänsterna ska tillsättas omgående, så vänta inte med att registrera ditt CV. Vi ser fram emot din ansökan! 

Vi kan erbjuda

Som konsult hos Centric blir vi din arbetsgivare och du får tillgång till uppdrag hos våra kunder. Många uppdrag som går genom oss leder ofta till möjligheten att bli anställd direkt hos vårt kundföretag. Du får även en personlig konsultchef.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Johanna Valtersson på tfn: 0734-159366.

För att söka tjänsten, klicka på \"ansök nu\".

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Om du ser denna sida på annan plats än på Centrics hemsida, klicka här för att komma till ansökningsformuläret.

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 250 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Centric - connect.engage.succeed.

Sökord nätverksteknik, nätverk, säkerhet, network, infrastruktur, Coresec, kommunikation, support, 2nd line, nätverkstekniker, network technichan, supporttekniker, Malmö

Logga

Nät- och säkerhetstekniker till CoreSec Systems

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb