itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tycker du om att dela med dig av din kunskap? Har du stor erfarenhet av agilt arbete? Trivs du med att arbeta nära både affären och IT? Nu söker vi agila coacher till vår grupp Center of Excellence for Agile med placering i Stockholm.

Det här är SEB
SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Som relationsbank erbjuder SEB i Sverige och de baltiska länderna rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland har verksamheten en stark inriktning på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företagskunder och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 16 000 anställda.

IT Solution Delivery (ISD) erbjuder affärsorienterade IT-lösningar och bedriver utveckling, förvaltning och drift för hela SEB. Center of Excellence for Agile är en del av ISD som stöttar chefer och team med att hitta smartare arbetssätt för mjukvaruutveckling, för att i slutändan ge våra kunder en bättre upplevelse. Gruppen behöver nu förstärka sin kapacitet med agila coacher som kan stötta organisationen i arbetet mot ett agilt arbetssätt.

Om tjänsten
Som agil coach hjälper du våra team att nå ännu längre i att förbättra hur de utvecklar bra mjukvara. För att åstadkomma det coachar, utbildar och mentorerar du hela team och individuella medarbetare med olika bakgrunder (utvecklare, testare, scrum masters, produktägare, affärsrepresentanter, mfl) kring hur de kan kontinuerligt förbättra hur vi tar fram mjukvara. Tillsammans med dina kollegor kommer du också vara en del av SEB:s omfattande förändringsresa i riktning mot ett agilt arbetssätt som radikalt kommer att utveckla vår förmåga att ta fram bra IT-lösningar för banken.

Din profil
För att lyckas i din roll behöver du ligga i framkant inom agilt tänkande. Du vill lära dig nya saker och du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper till andra människor och se dem utvecklas. Dessutom är du duktig på att kommunicera med individer i olika roller och på att bygga nätverk. Du är van vid att arbeta lösningsorienterat i en föränderlig miljö och du har ett starkt fokus på att nå resultat. Du har lätt för att se både till helheten och till detaljerna.

Önskade kvalifikationer:

Du har relevant akademisk examen inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Du har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling i grupp, som medarbetare eller som chef.
Du har tidigare arbetat i roller som scrum master eller product owner.
Du har erfarenhet av stora agila förändringsprojekt och då coachat grupper i agilt arbete.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet från bank- och finansverksamhet.

Vi erbjuder
Hos oss blir du del av en kultur som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Rätt person får stora möjligheter till en spännande karriär, och vi planerar ständigt för framtida kompetensbehov genom att erbjuda värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Samtidigt vill vi ge rätt förutsättningar för att kombinera yrkesliv med ett aktivt liv vid sidan av arbetet. Därför erbjuder vi förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och fritidshus. Som anställd i SEB kan du också bidra till samhället genom att till exempel vara aktiv i stiftelsen Mentor Sverige, som arbetar med att förebygga våld och droger bland ungdomar. Vi stöttar även Mentor i Estland, Lettland, Litauen och Tyskland.

Har du frågor om tjänsten?
Om du har några frågor kan du kontakta Mattias Forsberg, chef för Center of Excellence for Agile, på telefon 070-767 61 01.

Så ansöker du
Du ansöker via knappen nedan. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 24 oktober 2014. Vi ser fram emot att höra av dig!

Ort
Stockholm

Sista ansökningsdag
2014-10-24

Märk din ansökan med ItJobb.se

SEB söker agila coacher till Stockholm

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb