itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om SchoolSoft

SchoolSoft är marknadsledande på webbaserade lösningar för lärare och skolledare. Det övergripande målet med produkten är att den ska vara mycket intuitiv och lättanvänd för såväl skolpersonal som elever och föräldrar. Tillgänglighet och användarvänlighet ligger alltid i fokus.

SchoolSoft har funnits sedan 2003 och är ett företag som helt fokuserar på webbaserade lösningar för skolan. Idag har vi ca 1000 skolor med knappt 500 000 användare. Våra användare gör en inloggning per sekund, dygnet runt, 365 dagar om året. Vi sköter också drift och underhåll åt våra kunder.

Vi söker dig som vill vara med och lyfta både företaget och produkten till en ny nivå. Vi vill erbjuda en modern lösning för den digitala utvecklingen som just nu sker i skolvärlden och som kan bemöta de utmaningar som skolan står inför. 

SchoolSoft har 18 anställda på två kontor belägna centralt i Stockholm och i Linköping.

Varför jobba på SchoolSoft?

SchoolSoft är en platt organisation med korta beslutsvägar och där du får stora möjligheter att få gehör för dina idéer vilket bidrar till att din personliga utveckling kommer att gå snabbt. På företaget får du:

  • Jobba med en stabil produkt som håller hög kvalité
  • Hög utvecklingstakt
  • Bredd i arbetsuppgifterna
  • Delaktighet i hela processen från idé till leverans, förvaltning och förbättring
  • Stor frihet att påverka arbetets innehåll
  • Produktdriven utveckling
  • Trevliga kollegor med varierad bakgrund
  • Generös friskvård

Senior systemutvecklare

Vi söker dig som har intresse av att utveckla en bred produkt där kraven på tillgänglighet och intuitivitet är höga. Du kommer att vara med och utveckla både plattformen och funktionalitet i produkten.

Befogenheter

Som senior utvecklare kommer du att arbeta med design, utveckling och programmering av ny funktionalitet i produkten SchoolSoft. Du kommer också utveckla och förvalta ramverk, processer och verktyg för utvecklingsgruppen. Du är även med vid framtagning av nya tekniska lösningar för integrationer och säkerhet för en webbplattform under ständig förändring.

Önskan om kompetens och personliga egenskaper

Vi vill att du har mångårig erfarenhet av Javautveckling för webbapplikationer. Du ska ha arbetat i utvecklingsteam och ha erfarenhet av olika utvecklingsprocesser. Du skall ha goda kunskaper i SQL och gärna erfarenhet av MySQL som är vår standarddatabas. Du ska ha erfarenhet av verktyg och produkter som Eclipse, Subversion, Tomcat. Du bör också ha erfarenhet och kunskaper i HTML, JSP och JavaScript, gärna på Linux-plattform.

Det är meriterande om du har kunskap om något av följande: JSF, JQuery, AJAX, Scrum och andra agila utvecklingsprocesser.

Vi söker dig som är civilingenjör eller systemvetare med relevant inriktning. Du har ett passionerat intresse för systemutveckling och har goda kunskaper i Javaprogrammering. Du ser till att hålla dig uppdaterad med vad som händer inom ditt område för att hela tiden känna till de senaste teknikerna och uppdateringarna. Som person är du ambitiös och vill hela tiden utvecklas och lära dig mer. Du är social, van att ta stort ansvar och kan arbeta både i grupp och självständigt.

Ansökan

Skicka din ansökan med meritförteckning och personligt brev till Helena Sandelin genom att klicka på \"ansök nu\" nedan. Märk din ansökan med \"Senior utvecklare\". Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Helena Sandelin via telefon 08-674 63 40.

Senior systemutvecklare

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb