itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker nu, för kunds räkning, efter en erfaren testare för en deltidsroll. Du kommer att vara anställd av oss, men arbeta ute på plats hos kund.

Placeringsort: Malmö

Om rollen

Vår kund är en global och ledande aktör inom sin bransch. Deras centrala utvecklingsenhet är placerad i Malmö och du kommer ingå i ett team på fem personer. Teamet arbetar med ett större stödsystem för en av bolagets viktigaste verksamheter. De har idag en 50% tjänst för testarbete som de behöver ersätta efter sommaren.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att skapa testfall, arbeta med test och testprocessen i kundens rapporteringssystem som är ett av deras centrala produktionssystem i Europa. Utöver detta kan arbetsuppgifter som dokumentation, support och skapa hjälptexter/videos till systemet också förekomma.

Din profil

Du har erfarenhet från testarbete och/eller relevant utbildnings och är van vid att arbeta självständigt samt sätter dig in i nya arbetsuppgifter snabbt. Du är strukturerad och arbetar effektivt mot krav och mål.

Då kundens system används internationellt sker en stor del av kommunikationen på engelska, därav är du trygg i att kommunicera på både svenska och engelska.

Som alla våra konsulter ser vi att du är ansvarstagande, noggrann och flexibel. Du är positiv, engagerad och drivande i din roll på företaget och eftersom varje kunds IT-miljö är unik, har du förmågan att snabbt sätta dig in i olika miljöer och arbetsuppgifter.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Johanna Valtersson på tfn: 0734-159366.

För att söka tjänsten, klicka på \"ansök nu\".

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post. 

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 250 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.


OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Centric - connect.engage.succeed.

Sökord IT, test, konsult, consultant, data, IT-technician, Malmö

Logga

Testare på deltid

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb