itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en passionerad och modeintresserad

 Webbmaster med ansvar för att underhålla och vidare utveckla Gudrun Sjödén Design AB:s webbplatser i syfte att vara en attraktiv kommunikationskanal till våra kunder

Ditt huvudansvar
Som webbmaster ansvarar du för att koordinera och vidareutveckla vår externa webbplats i samverkan med resurser inom försäljning, marknad, kommunikationsavdelning och externa leverantörer. Du koordinerar också utvecklingen av våra digitala plattformar, administrerar innehåll och struktur samt säkerställer Gudrun Sjödén Design AB:s varumärkesstrategi på webben. Att utveckla och följa upp sökmotoroptimering samt omvärldsutveckling och konkurrentbevakning inom området ingår också i uppdraget

Din kompetens och erfarenhet
Du har en eftergymnasial utbildning inom data- och systemvetenskap eller motsvarande. För att lyckas har du minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du skall ha god dokumenterad kunskap inom webbteknologi, publiceringslösningar (CMS) och front-end utveckling (HTML,CSS och Java Script). Erfarenhet av e-handel, webbdesign, modern teknik och plattformar (sociala medier etc.) är meriterande men inget krav.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Behärskar du även tyska och/eller franska är det meriterande.

Din personlighet
För att trivas i rollen är det viktigt att du har känsla för färg och form och har ett affärstänk i botten och förmågan att se helheten. Du är en lagspelare som samtidigt är självgående. Du är analytisk och noggrann med stor drivkraft och initiativförmåga. Självklart gillar du att ha många kontaktytor och har genom din kommunikativa förmåga lätt för att samarbeta. Du måste uppskatta ett högt arbetstempo och kunna behålla lugnet och din goda förmåga att planera och organisera även i stressade situationer.

Frågor
Om du har frågor kring tjänsten, kontakta Chef IT/Webb, Helena Johansson, på telefon 08-505 280 61.

Intresseansökan
Känns det som det här är du? Då är du välkommen att snarast registrera din ansökan nedan med personligt brev och CV. Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och kalla till intervju men sista ansökningsdag är den 25 september 2013.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40 tim/vecka). Vi tillämpar provanställning under 6 månader.

Tillträde: Snarast möjligt

Huvudkontoret ligger i Årstaberg, Upplagsvägen 1, Stockholm.

Märk din ansökan med ITjobb.se

Webbmaster

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb