itjobb.se

1st line support till Movestic!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

1st line support till Movestic!

Är du student med ett IT-intresse som gärna skulle jobba vid sidan av dina studier? I så fall kan rollen som 1st line support till Movestic passa dig! Movestic är ett bolag som förmedlar pensions- och försäkringserbjudanden där du har möjlighet att spela en viktig roll vad gäller att hjälpa dina kollegor inom IT-relaterade frågor.

Om tjänsten

Academic Work söker för Movestics räkning en 1st line support till deras kontor på Tegnérgatan. Du kommer att jobba cirka 2-3 pass i veckan där det även finns möjlighet att jobba heltid under sommaren. Detta är en perfekt roll för dig som vill skaffa dig värdefull erfarenhet inom IT-området samtidigt som du har tid till dina studier.

Movestic är ett bolag med 110 anställda där behovet av stöttning alltid finns. I rollen som 1st line support kommer du därför jobba nära dina kollegor som behöver din hjälp med IT-relaterade frågor. Arbetsuppgifterna kommer variera från allt mellan att stötta upp inom Windows 10 & Officepaketet till att hjälpa till med ominstallationer. Vi ser att du i rollen som 1st line support är en ansvarsfull person med ett stort IT-intresse och som gärna vidareutvecklar dessa kunskaper rent praktiskt. Vidare ser vi även att du är en person som tycker det är kul med problemlösning och som alltid sätter god service i första hand.

Arbetsuppgifter

  • Stötta upp inom Windows 10 och Officepaketet
  • Hjälpa dina kollegor i supportärenden kopplat till exempelvis utskrifter, nätverk samt med ominstallationer
  • Hjälpa till med uppgifter kopplade till rättigheter
  • Underlätta i domän-relaterade frågor

Vi söker dig som

  • Har minst ett år kvar av dina studier
  • God datorvana
  • Stort IT-intresse och goda kunskaper i både hård- och mjukvara som du tex fått från studier, tidigare arbete eller intressen

Som person är du:

  • Serviceminded
  • Ansvarsfull
  • Problemlösande

Information om företaget

Movestic erbjuder personligt anpassat privat sparande, försäkringsskydd och tjänstepension för privatpersoner och för företagare. De tror på att återkommande finansiell rådgivning ökar sannolikheten för ett bra ekonomiskt skydd och erbjuder därför produkter och tjänster i kombination med rådgivning, via licensierade förmedlare och via digitala tjänster.

Från att ha startat i sann entreprenörsanda hos Moderna inom Kinnevikkoncernen ägs de sedan 2009 av brittiska, börsnoterade Chesnara. De äger livförsäkrings- eller pensionsbolag även i Nederländerna och Storbritannien. Movestic är idag aktiva i direktupphandlingar, är med i ITP och SAF-LO och erbjuder direktförsäljning via hemsidan.

Dela detta jobb

1st line support till Movestic!

Academic Work