itjobb.se

1st-line supporttekniker

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

1st-line supporttekniker

Letar du efter nytt spännande uppdrag inom IT-branschen? Är du junior men har ett brinnande intresse för IT? Modis Göteborg söker nu efter 1st-line supporttekniker för kunds räkning. Detta betyder alltså att du kommer bli anställd och konsult hos oss på Modis men jobba ute hos vår kund som är ett multinationellt teknikföretag.

Arbetsbeskrivning:

Det ringer in interna aktörer med IT-relaterade problem och komplexiteten på frågorna varierar. Problematiken som de ringer in med kan röra bl.a. användar- och lösenordshantering, Microsoft Office, Windows, VPN, Active Directory mm. Till din hjälp kommer du från startdatumet få en utbildning som varar i två veckor. Du kommer också att ha tillgång till en kunskapsdatabas där du kan söka fram relevanta artiklar för just det ärendet du hanterar. Start för tjänsten är den 20/5 och den är placerad i Torslanda där arbetstiderna är kontorstider. Ditt största arbetsverktyg är telefonen då du supporterar via denna.

Vem är du?

Är du personen som dina släkt och vänner ringer för att få hjälp med sina datorer? Tycker du det är roligt att hjälpa andra med IT-relaterade problem och du har ett genuint intresse för området? För denna rollen är det viktigaste att du har ett stort intresse för IT och att du är nyfiken samt att du vill lära dig så mycket som möjligt. Har du IT-relaterad utbildning i form av gymnasieutbildning eller KY/YH så är det meriterande. Det är även mycket meriterande med arbetslivserfarenhet från liknande arbetsroller. Som person tycker du det är roligt att på ett pedagogiskt sätt hjälpa andra med problemlösning och du är som person lösningsorienterad. Ett krav är att du besitter svenska flytande i både tal och skrift.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Sök då in till oss på Modis så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar löpande. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Modis är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till Alexandra.Andersson@Modis.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

1st-line supporttekniker

Modis Sweden AB