itjobb.se

-->

2 Systemutvecklare/Applikationsspecialister till Karolinska Universitetslaboratoriet

Ort
Utgår

2020-12-07

Ansök nu

2 Systemutvecklare/Applikationsspecialister till Karolinska Universitetslaboratoriet

 

Vill du vara med att förbättra förutsättningarna för vård och forskning i Stockholm och göra regionen mer attraktiv för Life Science genom nya strukturer för samverkan mellan vård, akademi och näringsliv? Då kanske du är en av våra nya systemutvecklare!

Om verksamheten

Karolinska Universitetslaboratoriet har en regional biobank under uppbyggnad som ska stödja biobanking av hälso- och sjukvårdens och forskningens prover. Verksamheten står inför spännande utmaningar med att utveckla effektiva processer och hitta nya lösningar för service samt utveckla modern IT-arkitektur för att stödja verksamheten. Karolinska Universitetslaboratoriets uppdrag är att samla in prover från samtliga vårdgivare som verkar inom landstingets hälso- och sjukvård och att i regionen samordna provhantering och lagring av alla humana prover som lagras och som kan knytas till en enskild individ.

Syftet är att göra alla prover jämförbara och tillgängliga för vård och forskning genom att höja kvaliteten på insamlade prover och data och införa gemensamma processer. Vidare kommer det att göras genom att ha en gemensam databas för provdata och nya miljö- och arbetsmiljövänliga arbetssätt med höggradig automation. På detta sätt kommer Biobanken att bidra till bättre vård och stärkt klinisk forskning. Dessutom kommer Biobanken att skapa en länk mellan hälso- och sjukvården, forskningen och näringslivet. SMB kommer genom att öka kvaliteten, tillgängligheten och volymen av högkvalitativa provsamlingar göra Stockholm till en attraktiv Life science region.

Om tjänsten
Vi söker för dessa positioner två duktiga medarbetare. Där vi ser behov av en Junior (1-3 års erfarenhet) och en Senior (5 års erfarenhet) utvecklare.

Du kommer medverka som en nyckelperson i en förvaltning som driver utvecklingen av IT-strukturen för biobanking inom Stockholmsregionen. Arbetet kommer initialt vara att koppla LIMS och IT-system som krävs för automation och robotteknik. Arbetetsuppgifterna kommer också innebära att du ska ta fram ett modernt kundstöd, utveckla integrationer mot andra ITs-system med exempelvis kliniska data, samt att fungera som ett internt stöd. 

Tjänsten innebär att du kommer att aarbeta såväl verksamhetsnära som forskningsnära. Du kommer också att delta i hela utvecklingskedjan från behovskartläggning och kravinsamling, design och utveckling till implementering, test och produktionssättning samt support och förvaltning. Du har stora möjligheter att påverka både din egen och verksamhetens utveckling. Verksamheten står nu inför spännande utmaningar med att utveckla en modern IT-arkitektur som möjliggör integrering av olika datakällor för att länka information om biobanksprov till analysdata och medicinsk information.

Vi söker
Vi söker dig som är strukturerad, mål- och resultatorienterad. Du tycker om att arbeta självständigt och ser till att starta, genomföra och avsluta projekt och uppdrag enligt uppsatt tidplan.  Vidare tror vi att du har god förmåga och vana att samarbeta och gillar utmaningar och problemlösning. Du har ett dynamiskt och kreativt arbetssätt och är van att ha många uppgifter på gång samtidigt. Personer i din omgivning beskriver dig som en positiv, lyhörd och serviceorienterad person som är professionell i ditt arbete.

Kvalifikationer 
Krav:
- Du har en akademisk examen inom IT eller motsvarande kunskaper.
- Du har dokumenterad erfarenhet av systemutveckling gärna tillämpad inom hälso/sjukvård, medecinteknik.
- Du har erfarenhet av att arbeta med informationsmodellering och databashantering.
- Du är van att jobba efter standarder/ramverk och har erfarenhet av strukturerad utveckling och jobba i en förvaltning.  
- Du har en erfarenhet av systemutveckling, systemarkitektur och systemintegration. 
- Du har goda kunskaper i olika administrativa system och Office-paketet.
- Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande:
- Högskoleutbildning inom laborativa processer och/eller automation.
- Erfarenheter av Labware LIMS Visual Basic.


Meriterande med vana av följande applikationer/språk:

- Microsoft Server (IIS, Services, FW, Command scripting, Powershell)
- Nätverksförståelse
- SQL Server (SSIS, SSMS, SSAS)
- T-SQL (Script, Funktioner, Procedurer)
- Visual Studio 201x
- C# .NET
- MVC 5
- EF 6
Web API


Om rekryteringsprocessen
Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Personligt brev

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Vi på Karolinska vill generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! För att lyckas med det så behöver våra verksamheter också professionella stödfunktioner. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

2 Systemutvecklare/Applikationsspecialister till Karolinska Universitetslaboratoriet

Karolinska Universitetssjukhuset