itjobb.se

Centric söker nu för Tieto´s räkning en Backoffice-tekniker som kommer stötta servicedesken i 1st line.

Placering: Stockholm, Värtahamnen

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med djupgående felsökningar inom applikationer för Tieto och Tietos kunder. Tjänsten passar dig som trivs i en supporterande roll och som vill bli en del av Nordens största IT- tjänsteföretag med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer även bli en del av ett team med bred kompetens där du får chansen att lära av de bästa.

Utvecklingsmöjligheter finns för dig som visar framfötterna. 

Din profil och kvalifikationen
Vi letar efter dig som är serviceminded och kommer göra sitt yttersta för att nå upp till Tieto´s förväntningar.

Du ska ha kunskaper inom:
- Windows 10
- Citrix
- Outlook 2007/2010
- Office paket (basic)
- Active Directory
- VPN
- Printers and printer management
- Hardware-Related Issues
- Thin Clients
- ITIL
- Behörighetsadministration
- MDM
- Fjärrstyrning
- Erfarenhet av Service Now eller liknande ärendehanteringssytem
- Svenska och engelska

Vad vi erbjuder
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Börja med att registrera din ansökan till oss för att ta första steget mot ett roligare och mer utvecklande jobb. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag. Vi ser därför fram emot din ansökan redan idag.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Caroline Lindberg på tfn: 0734-159392 eller caroline.lindberg@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

2nd line support / Backoffice till Tieto

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-07-23

Ansök nu

Dela detta jobb