itjobb.se

2nd line Support inom Citrix till WiseArc Advisors!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

2nd line Support inom Citrix till WiseArc Advisors!

Har du kunskaper inom Citrix och vill arbeta som 2nd Line Support på ett bolag som är experter inom säker tillgång till applikationer och data? WiseArc Advisors är ett mindre konsultbolag som har en spännande resa framför sig där DU får möjligheten att kliva ombord.

Om tjänsten

Medarbetarna på WiseArc Advisors kallar sig själva för "IT-INFRASTRUKTUR WIZARDS". Tricket bakom deras magi är enkel. De fokuserar på infrastrukturfrågor så att deras kunder kan koncentrera sig på sin core business. WiseArc är inte bundna till en viss IT-leverantör. Detta gör att de kan anpassa lösningar för att möta kundens behov på bästa sätt. De ser till att deras kunders digitala rörlighet, säkerhet och IT-prestanda möter de förändrade kraven i respektive bransch.

Academic Work söker nu en 2nd Line Support till WiseArc Advisors. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult mot någon av WiseArc Advisors kunder i Göteborgsområdet.

Du erbjuds

 • Att arbeta på ett mindre bolag med god sammanhållning. Konsulterna lunchar ofta tillsammans och har gemensamma fredagsfrukostar minst en gång i månaden. De erbjuds också internutbildningar på kontoret och anordnas träffar för bästa möjliga kunskapsutbyte konsulterna emellan.

 • Stöttning av en mer senior kollega under varje kunduppdrag. Även om du arbetar mycket självständigt finns det alltid en kollega från WiseArc att bolla med på plats.

 • Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt. Det finns goda möjligheter att på sikt bli direktanställd av WiseArc Advisors förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du sitter tillsammans med kundens etablerade helpdeskfunktion där du primärt arbetar i Citrix XenApp och ansvarar för ärenden relaterade till WiseArcs produkter och tjänster.

I rollen har du löpande kontakt med slutkund, utvecklingsteam och applikationsägare. Det är därmed viktigt att du trivs i en roll med flera sociala kontaktytor och tar ansvar för att rätt information når rätt person.

Tjänsten passar dig som trivs i en felsökande och problemlösande roll där den ena dagen inte är den andra lik. Majoriteten av problemen du kommer möta är "nya" vilket också innebär att du får tänka kreativt och vara ihärdig.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet inom Citrix, exempelvis XenApp, XenDesktop, Workspace Suite och/eller Cloud. Saknar du Citrix ser vi att du har erfarenhet av motsvarande lösningar som VMWare View.
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en helpdesk.
 • Är obehindrad på svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Ansvarstagande

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Göteborg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WiseArc Advisors önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om WiseArc Advisors på deras hemsida

Dela detta jobb

2nd line Support inom Citrix till WiseArc Advisors!

Academic Work