itjobb.se

2nd line support Nätverkstekniker

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2021-07-03

Ansök nu

2nd line support Nätverkstekniker

Uppdragsbeskrivning

Till vår kund i Göteborg söker vi en erfaren nätverkstekniker för att stötta deras operations avdelning. I rollen ansvarar du för support, felsökning och incidenthantering av kundens nät- och kommunikationstjänster. I rollen som nätverkstekniker inom operations center arbetar du huvudsakligen med förändringar och felavhjälpning på uppdrag av både kunder och interna kundansvariga team.

Följande arbetsområden ingår i tjänsten: routing, switching, brandväggsfiltrering, portautentisering (802.1x), VPN-tunnlar, VPN-klienter, trådlösa nät och WAN-förbindelser (centrala, lokala och geografiskt utplacerade kommunikationsknytpunkter).

Som person är du självgående med god förmåga att hantera både tekniska lösningar och kundrelationer. Du uppskattar struktur, ordning och reda och förstår hur detta är kopplat till en leverans av hög kvalitet. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och god förmåga att hantera tidskritisk felsökning på ett strukturerat sätt.

Kunskapsmässigt bör du ligga på en nivå motsvarande Cisco CCNA och vi ser gärna att du har minst 3 års relevant arbetserfarenhet av arbete på Ciscos plattform. Vi värdesätter erfarenhet av MSP-leverans i större multitenant miljöer, gärna med stöd av managementplattformar så som Cisco Prime Infrastructure och DNA-Center. Erfarenhet av Fortinet, dess managementplattformar, och tillhörande certifieringar är mycket meriterande.

Du har goda kunskaper inom routing, switching och brandväggar samt erfarenhet av flertalet protokoll och standarder så som:

  • TCP/IP

  • IPv6

  • IPSec, DMVPN och FlexVPN

  • 802.1x

  • BGP

  • VXLAN 

Information:

Startdatum: Snarast.
Plats: Göteborg alternativt Alingsås.
Längd: 6 månader initialt med mycket goda möjligheter till förlängning för rätt person.
Arbetstid: Heltid, skiftarbete förekommer. Även beredskap kan förekomma på sikt.
Språk: Svenska, Engelska.

Låter det intressant? 

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Skicka ansökan”. 

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Dela detta jobb

2nd line support Nätverkstekniker

Tavana IT AB