itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

2nd line support till IT-bolag i Mölndal

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-04

Ansök nu

2nd line support till IT-bolag i Mölndal

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att stötta företagets kunder med 2nd line support. Till din hjälp har du kollegor inom 1st, 2nd line och drift som arbetar för kund med både IT och printrelaterade frågor. Företaget har även ett kompetent gäng kollegor som stöttar kunden på plats.

Du kommer att lösa ärenden som rör exempelvis Active Directory, Windows server, Citrix, TCP/IP, DHCP, DNS, Office 365, Azure, VMware, PowerShell och Sharepoint.

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av 2nd line support. Du har kunskaper inom exempelvis Active Directory, Windows server, Citrix, TCP/IP, DHCP, DNS, Office 365, Azure, VMware, PowerShell och Sharepoint.

För att passa för rollen har du ett geniunt intresse för IT och problemlösning. Då rollen innebär både självständigt arbete och att lösa problem tillsammans med andra ser vi gärna att du trivs lika bra med båda delar.

Arbetsplatsen erbjuder ett gott gäng kollegor och en spännande och omfattande IT-miljö där du kommer ha möjlighet att bygga på dina befintliga kunskaper inom IT.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
2nd line support till IT-bolag i Mölndal

Centric Professionals AB