itjobb.se

Account Manager till Tavana IT

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2021-05-20

Ansök nu

Account Manager till Tavana IT

OM OSS 

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsult och rekryteringsbolag verksamma inom IT, dotterbolag till börsnoterade Xavitech Group AB. Vi har sedan starten 2013 levererat en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. 

OM ROLLEN 

Är du en som gärna etablerar nya relationer och samtidigt tar hand om befintliga? Vill du jobba i ett framgångsrikt företag som är i en expansionsfas, då är vi rätt för dig. Vi söker ännu en härlig, driven och fokuserad person till vårt säljteam. Vi söker dig som är en erfaren, entreprenörsdriven person som vill ha många utmaningar och mycket ansvar kring medarbetare, kundkontakter och försäljning gentemot främst nya men sedan även befintliga kunder. 

I ditt arbete som Account Manager på Tavana IT bör du vara beredd på att jobbet till stor del handlar om service och att skapa långvariga relationer mellan både dig och uppdragsgivare. Arbetet kan i perioder ha hög arbetsbelastning men är samtidigt mycket innehållsrikt. Du bör vara införstådd med att arbetet kräver att du är alert och beredd på snabba förändringar, vilket gör detta arbete mycket givande. Ett jobb för dig som gillar när det händer saker helt enkelt! 

ANSVARSOMRÅDE 

Som Account Manager ansvarar du för hela säljprocessen därmed allt från nykundsbearbetning till avtalssignering. Samtidigt som du gör detta måste du även löpande se till att ha goda relationer till nuvarande uppdragsgivare samt konsulter och helikopterperspektiv, helt enkelt. Mycket av ditt arbete sker digitalt, det kräver att du har god datorvana och tycker om att ha kontakt via mejl och telefon, men även såklart kan ha fysiska träffar med medarbetare, partners och kunder. Arbetet innebär stor frihet och kreativitet för dig, du bestämmer själv hur du vill gå till väga för att anställa med stöttning av vårt rekryteringsteam och behålla konsulterna samt locka in nya uppdragsgivare. 

VEM SÖKER VI? 

För att du ska klara arbetet som Account Manager på Tavana IT tror vi att du jobbar i konsultbranschen idag, förhoppningsvis som säljare eller konsultchef inom IT. Som person är du målmedveten, driven och mycket självständig. Du bör även tycka om att hålla ett högt tempo och att arbeta administrativt. 

Det är också väldigt viktigt att du är lyhörd, stresstålig och intresserad av att skapa nya kontakter/ relationer. Ditt arbete kräver att du som person är utåtriktad, målmedveten och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter när det behövs. Det är också viktigt att du är bekväm med att inta en tydlig chefsposition. 

INFORMATION: 

Plats: Moderna lokaler på Vasagatan 10, Stockholm  
Befattning: Heltid 100%  
Lön: Enligt överenskommelse 

LÅTER DET INTRESSANT? 

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Ansök nu”. 

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller rollen som konsult är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

 

Dela detta jobb

Account Manager till Tavana IT

Tavana IT AB