itjobb.se

Ad-operator sökes till Schibsted

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-06-10

Ansök nu

Ad-operator sökes till Schibsted

Jobba i en spännande och fartfylld roll som Ad operator på Schibsted, ett av Sveriges största mediahus med bolag som Aftonbladet och blocket.se. Har du ett intresse för marknadsföring, webben och ny teknik är detta rollen för dig!

Om tjänsten

Academic Work söker för Schibsteds räkning en ny medarbetare till rollen som Ad operator. Schibsted är ett av av Sveriges största mediahus och en internationell koncern och äger bland annat bolag som Aftonbladet, Svenska Dagbladet, blocket.se och tv.nu. Företagets medarbetare sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm och det är rörelse och aktivitet dygnet runt på kontoret!

Vi har haft ett långsiktigt samarbete med Schibsted och har flera konsulter på plats i dagsläget. En av konsulterna beskriver sitt arbete så här:

"Kortfattat så arbetar jag i en väldigt varierande tjänst där det händer mycket och där jag får ta mycket ansvar. Man får ett stort kontaktnät och får chansen att arbeta med härliga människor som skapar en bra förutsättning för dig på jobbet. Bland mina vardagliga arbetsuppgifter så handlar det mycket med ”rodda” i olika kampanjer och ha en daglig kontakt med både säljare och mediebyråer. Jag är även delaktig i den tekniska processen med appar och liknande och har en viss påverkan på utvecklingen, nya format etc. Jag arbetar dagligen med externa tredjepartsbolag för att förbättra företags format och jag har ständigt en dialog med både bolag och försäljningschef om hur vi ska kunna förbättra och skapa en produkt som är både estiskt snygg men som även konverterar bra. Jag arbetar även mycket med säljarna och har i princip varje dag en avstämning med dem för att gå igenom hur deras kampanjer går samt fungerar som tekniskt stöd."

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Det finns goda förutsättningar till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som Ad operator kommer du att ansvara för annonser och kampanjer på hemsidor tillhörande mediahusets bolag. Du kommer att vara en länk mellan försäljningsavdelningen och IT-avdelningen hos företaget. Försäljningsavdelningen skickar annonser till dig och du kommer vara den som lägger ut annonserna och kampanjerna på hemsidan. Du ser även till att systemet fungerar bra och att annonserna ser bra ut visuellt på hemsidan.

Du kommer till exempel att:

  • Publicera och planlägga annonser

  • Arbeta med statistikuppföljning

Du kommer att arbeta i en sammansvetsad grupp och kommer få lära dig de senaste teknikerna inom området för annonshantering. Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i ett serviceyrke med ett högt tempo. Det är en kombinerad social och teknisk roll och är perfekt för dig med ett intresse för webben.

Vi söker dig som

Är i början av din karriär och innehar de tekniska kunskaperna från studier inom IT-området.Vidare ser vi gärna att du har ett stort intresse för IT och teknik och sitter gärna på fritiden med egna projekt.

Efterfrågade specifika kompetenser:

  • Goda datakunskaper och ett genuint tekniskt intresse

  • God förståelse för HTML, JavaScript och de vanligaste formaten för webbannonser (gif, jpg)

Det är meriterande om du har kunskaper i Photoshop och mer ingående kunskaper i Flash och Excel, men det är inget krav.

Som person är du serviceminded och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är strukturerad och håller ordning och reda omkring dig. För att trivas i rollen tror vi att du är en social person med stort driv som kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra i grupp.

ÖVRIG INFORMATION

  • START: Omgående

  • ARBETSTIDER: Kontorstider. Kommer ingå beredskap längre fram.

  • OMFATTNING: Heltid

  • PLACERING: Centrala Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail sts04@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Schibsted Mediagroup är en norsk mediakoncern med 6.800 anställda världen över. Kontoret i Stockholm är placerat centralt vid Kungsbron och verksamhet pågår på kontoret dygnet runt. I koncernen ingår bolag som hitta.se, tv.nu blocket.se samt Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Läs mer på deras hemsida www.schibsted.com

Dela detta jobb

Ad-operator sökes till Schibsted

Academic Work