itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

AD-tekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-05

Ansök nu

AD-tekniker

Söker du ett jobb där du får vara med och driva företaget framåt? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du får ansvar för förvaltning och utveckling? Vår kund i Linköping behöver stärka upp med tekniker till deras verksamhet. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och är strukturerad? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Huvuduppdraget är att sköta administration och förvaltning av kundens Exchange, Active Directory och certifikat. Här kommer du att arbeta fokuserat mot att hålla kundens Exchange, AD och certifikat funktionerande och aktuella, samtidigt som en del administration av befintliga GPO:er och grupper sker löpande.

Det förekommer även förändringsuppdrag där du kan komma att ha en drivande eller deltagande roll. Du får därmed möjligheten att förfina dina kunskaper och erfarenheter i en bred tjänst med mycket ansvar. Det förekommer även viss administration av PKI.

Du kommer att arbeta med förvaltning och administration av bland annat:
- Active Directory
- Exchange
- Certifikat
- GPO
- PKI

Din profil och kvalifikationen
Du har flera års erfarenhet som IT-tekniker och du har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt bemötande. Vidare ser vi att du har god erfarenhet från Exchange, AD och certifikat.

Krav
- Erfarenhet från liknande tjänster
- Hög kommunikativ förmåga
- Mycket hög servicekänsla
- God teknisk kunskap
- Uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift
Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i komplexa organisationer
- ITIL
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Jens Annamatz på tfn: 0724-676013 eller ​jens.annamatz@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
AD-tekniker

Centric Professionals AB