itjobb.se

Hemvården

Har du erfarenhet av att rekrytera undersköterskor? Vill du arbeta med alla delar i rekryteringsprocessen?
Vi ser fram emot din ansökan!

Äldreförvaltningens Hemvård finns över hela Uppsala och är den kommunala hemvården, med allt vad det innebär av lång erfarenhet och bredd i kompetens och åtaganden. Hemvården ger service och vård i hemmet årets alla dagar, utifrån beslutet om stöd från handläggare. Vår verksamhet vilar på våra medarbetares kompetens, engagemang och vilja att göra skillnad. Varje medarbetares bakgrund och tidigare erfarenhet är betydelsefull. Hos oss finns flera olika vägar till utveckling och du bestämmer själv i vilken riktning du vill att yrket tar dig.

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av alla delar i rekryteringsprocessen såsom annonser, intervjuer, tester och referenstagning administration i samband med rekrytering samt övrig personaladministration. Du kommer även arbeta med andra administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med rekrytering, gärna med inriktning rekrytering av undersköterskor. Har du utbildning inom personal och/eller administration ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift samt god datorvana.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Paulina Karlsson, områdeschef, 018-727 43 39

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Administratör med inriktning rekrytering till hemvården

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-07

Ansök nu

Dela detta jobb