itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Adminstratör till Göteborg

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

Adminstratör till Göteborg

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Nu söker vi en energifylld och serviceinriktad person till en roll som vikarierande administratör i Göteborg. Här får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och agera administrativ stöttepelare. Låter det som något för dig? Då kan tjänsten som administratör till vår kund vara något för just dig!

Tjänsten som administratör passar dig som har en känsla för service, är självgående och som trivs i en administrativ roll. Vår kund är en leverantör av IT-lösningar till både privatföretag och den offentliga sektorn.

Exempel på arbetsuppgifter är:
• Leverans- och reklamationsärenden
• Gå igenom orders som kommit in och skapa processer i olika system
• Uppdatera avtal
• Viss kundkontakt via mejl och telefon

Personprofil
För denna roll är din personlighet av stor vikt, och vi söker dig som är serviceinriktad, prestigelös och självgående. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift för att kunna kommunicera internt och med företagets kunder. Kanske har du tidigare arbetat administrativt och med någon form av kundbemötande och trivs i en sådan typ av roll. Vidare är det meriterande om du har någon form av IT-bakgrund.

Vi ser det som meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll.

Uppdraget som administratör ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Uppdraget är ett vikariat med viss möjlighet till förlängning/övergång till kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Wilma Wisting på mejl wilma.wisting@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Uppdragslängd: 3 månader med möjlighet till förlängning
Arbetstid: Vardagar 8 – 17
Ort: Gårda, Göteborg

Om PerformIQ
PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: administratör, kundtjänst, IT, orderadministratör

Dela detta jobb

logo
Adminstratör till Göteborg

PerformIQ