itjobb.se

Logga

Affärsdriven IT-tekniker med kompetens inom cloud

Ort
Utgår

2021-06-22

Ansök nu

Affärsdriven IT-tekniker med kompetens inom cloud

Till vår kund i Malmö söker vi nu en senior IT-tekniker med fokus på cloudtjänster inom Microsoft. Du kommer vara en del av ett familjärt företag som ligger i framkant med deras tekniska lösningar som är anpassade efter kundernas behov. Du kommer i första hand arbeta med moderna Cloud/Hybridlösningar från Microsoft men också mer traditionella On prem-lösningar eller Colocation/Hostinglösningar i deras egna datacenter.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund.

Du kan utgå både från Malmö, Helsingborg och Ängelhom för att vara aktuell för tjänsten. 

Utvecklas i din karriär

Bra anställningsförmåner

Varierande arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för några befintliga kunder där du arbetar med allt från att lösa problem till att strategiskt vidareutveckla kundens IT-miljö. Som IT-tekniker kommer du att administrera serverinfrastruktur både on-prem och inom cloud. Du kommer att driva uppdrag inom infrastrukturen, som t.ex flytta servrar från on-prem till Azure.

Du förväntas jobba aktivt med personlig vidareutbildning och certifiering av utvalda kunskaper. 

Din profil och kvalifikationer
Du behöver ha en längre bakgrund inom IT och vara up to date med molnlösningar inom Microsoft. Vi tror att du är en person med flera års erfarenhet inom IT-infrastruktur och har arbetat med installation, drift, felsökning, underhåll av medelstora till stora miljöer baserade på Windows Server, Remote Desktop Services, Citrix, Azure och Microsoft 365. Du bör vara van att arbeta ute på fältet i en nära kundkontakt. 

Vi ser gärna att du har spetskompetens inom några av dessa områden: 

  • Cloud-tjänster (Azure, Microsoft 365, Office 365)

  • Serverdrift (Windows, Linux)

  • Nätinfrastruktur (Fortinet, HP och Cisco)

  • Virtualisering (VMware, Hyper-V)

  • Serverhårdvara (HP)

  • Backuplösningar (Veeam, Symantec) 

 
Det är ett krav att du talar och skriver flytande på både svenska och engelska och dessutom har ett B-körkort. 

Om kunden
Kunden är inte bara en IT-leverantör utan en IT-partner som levererar nya affärsmöjligheter och accelererar tillväxten för deras kunder över hela Skåne. De är experter på att utveckla ledande IT-lösningar men det som utmärker dem är speciellt deras tankesätt och arbetssätt. Deras filosofi menar att rätt använd IT kan göra stor skillnad för en verksamhet och det gäller att leverera de insikter som få hittar men som krävs för en optimal skräddarsydd IT-lösning.

Dela detta jobb

Logga
Affärsdriven IT-tekniker med kompetens inom cloud

Centric Professionals AB