itjobb.se

logga

Agil förändringsagent

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Agil förändringsagent

Vi vill bli fler som dansar agilt och utvecklar morgondagens organisationer tillsammans med oss och våra kunder! Vi gillar verkligen att lösa problem, fånga idéer, forma strategier och ta dem till genomförande och vi letar efter dig som också drivs av detta. 

Vi hjälper våra kunder att bli framgångsrika i en snabbrörlig värld genom att utforma styr- och ledningsmodeller och utveckla den organisatoriska kompetens som krävs i det digitala landskapet. Våra kunder finns i många olika branscher, gemensamt för dem är att de är i behov av affärsdriven förändring, oftast med hjälp av IT. 

Om rollen

Hos oss arbetar du med att stötta kunders transformationsresa - vi arbetar hela vägen från strategi till ett förändrat beteende. Du arbetar tillsammans med våra kunder för att ta fram tydliga roadmaps för genomförande och du coachar organisationen i införande av nya arbetssätt . Du arbetar ofta i team med andra vassa kollegor för att skapa och leda förändringen.

Om dig

Du har tidigare erfarenhet som seniorkonsult och av förändringsarbete i en agil kontext. Vi tror att du:

  • Är van att leda och driva projekt och initiativ med agila metoder
  • Är trygg med att coacha team i agila införanden 
  • Gillar att leda människor, team och organisationer genom förändring
  • Har bred branscherfarenhet
  • Har en förmåga att arbeta både strategiskt och operativt
  • Vill vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av vårt bolag 
  • Har relevant akademisk utbildning
  • Har relevanta certifieringar inom ditt område, såsom SAFe, Scrum, Prosci Change Management etc

Om oss

För oss är det viktigt med en stark och levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran, utan även bidrar med viktiga sociala mervärden.  Det är inte för inte som vi är rankade som Sveriges tredje bästa arbetsplats enligt Great Place to Work. 

Läs mer om vår kultur och hur vi jobbar på B3 här!

Vi arbetar med kompetensbaserad metodik i våra rekryteringar och tillämpar tester för logisk-analytisk förmåga och personlighet i vår rekryteringsprocess.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

 

Dela detta jobb

logga
Agil förändringsagent

B3 Consulting Group