itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Agil IT-projektledare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Agil IT-projektledare

B3 Business Transformation skapar framtidens kundmöte och vårt fokus är att få saker att hända på riktigt. Ofta handlar det om att stärka den digitala konkurrenskraften hos våra kunder genom att få till beslut och leda utveckling av nya digitala initiativ, men även att engagerat driva projekt och etablera moderna arbetssätt.

Vi är ett av specialistbolagen inom B3 inriktade på strategi och agil ledning. Det ställer krav på ett nära samarbete med kunden, hög ambition och kraft att leda förändringen i mål.

Vi fortsätter att växa och söker nya talanger och digitala ledare med 3-10 års erfarenhet som kan stärka upp vårt team inom IT-Management.

 

Om rollen 

Du har några års erfarenhet som konsult, är kundfokuserad och har gedigen bakgrund som Agil projektledare och IT-relaterad verksamhet. Vi värdesätter speciellt affärsmässighet, erfarenhet och eget nätverk. Våra kunder jobbar ofta med verksamhetskritiska projekt i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du ska kunna ta uppdrag som projektledare, produktägare eller teknisk projektledare och har vana att jobba både agilt och enligt mer traditionella projektmodeller. Vår kundbas finns inom industri, organisationer och offentlig sektor. Vi erbjuder utvecklande uppdrag, trevliga kollegor och en prisbelönt företagskultur där vi senast utsågs till Sveriges näst bästa arbetsplats. 

 

Vi söker dig som:  

  • Är certifierad projektledare
  • Har kunskap och gärna certifiering inom agila arbetsmetoder som SAFe och Scrum
  • Har erfarenhet av IT-relaterat utvecklingsarbete. Du lyssnar på, och stödjer projektet i att identifiera problem. Du tar som ledare beslut och uppmuntrar och stödjer respektive individ i deras personliga utveckling 
  • Har en motiverande och övertygande aproach, framför en styrande och bestämmande. Du har ett längre tidsperspektiv och inte bara fokusera på dagliga aktiviteter
  • Erbjuder hjälp till och lyfter andras engagemang.
  • Jobbar aktivt på en förflyttning från ett traditionellt mindset till ett nytt   

 

Hos oss på Business Transformation är det självklart att jobba agilt nära våra kunder och egna specialistbolag inom koncernen. Vi värdesätter erfarenhet av processtänk och agilt arbetssätt och det gör ingenting om du redan idag har några certifieringar inom dessa områden. Vill du utvecklas både i din yrkesroll och som människa tror vi B3 är nästa steg för dig.

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här

 

Dela detta jobb

logga
Agil IT-projektledare

B3 Consulting Group