itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Agil ledare digital transformation

Ort
Utgår

2022-12-10

Ansök nu

Agil ledare digital transformation

Vi vill bli fler som utvecklar morgondagens organisationer genom digitalisering tillsammans med oss och våra kunder! Vi gillar verkligen att lösa problem, fånga idéer, forma strategier och ta dem till genomförande och vi letar efter dig som också drivs av detta. 

Vi hjälper våra kunder att bli framgångsrika i en snabbrörlig värld genom att nyttja digitaliseringens möjligheter. Vi utformar styr- och ledningsmodeller för stora förändringsarbeten, vi utvecklar den organisatoriska kompetens som krävs i det digitala landskapet. Våra kunder finns i många olika branscher, gemensamt för dem är att de är i behov av affärsdriven förändring genom digitalisering. 

Om rollen

Hos oss arbetar du som konsult med att stötta kunders transformationsresa - från strategi hela vägen till ett förändrat beteende och nya eller förbättrade IT-stöd. Du arbetar ofta med ledningen hos våra kunder för att ta fram tydliga beslutsunderlag och roadmaps för genomförande och du coachar organisationen i införande av nya arbetssätt. Du arbetar ofta i team med andra vassa kollegor för att skapa och leda förändringen. Vi tror du kan ta någon eller några av rollerna programledare, produktägare, projektledare, agil coach, Scrum Master, DevOps ansvarig, informationsarkitekt, verksamhetsutvecklare eller andra liknande nyckelroller.

Om dig

För att trivas hos oss tror vi att du ska dela några av dem kompetenser som vi på B3 Business Transformation har. Vi är erfarna konsulter med bred branscherfarenhet och har vana av transformationsarbete i en agil kontext. Vi är stolta över att vi:

  • Tar ansvar för arbetet kring organisation, roller, arbetssätt, styrning och kultur i större digitaliserings- och transformationsprojekt

  • Driver transformation med agila metoder

  • Intar rådgivarrollen och är trygga med att såväl utmana som stötta ledningspersoner

  • Arbetar såväl strategiskt, taktiskt som operativt

  • Proaktivt bygger våra egna nätverk som kan bidra till nya affärer och relationer

  • Bidrar till den fortsatta utvecklingen av vårt bolag

  • Har relevant akademisk utbildning

  • Har relevanta certifieringar inom ditt område, såsom SAFe, Prosci Change Management etc

Om oss

För oss är det viktigt med en stark och levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran, utan även bidrar med viktiga sociala mervärden.  Det är inte för inte som vi är rankade som Sveriges tredje bästa arbetsplats enligt Great Place to Work. 

Läs mer om vår kultur och hur vi jobbar på B3 här!

Vi arbetar med kompetensbaserad metodik i våra rekryteringar och tillämpar tester för logisk-analytisk förmåga och personlighet i vår rekryteringsprocess.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

logga
Agil ledare digital transformation

B3 Consulting Group