itjobb.se

Agil projektledare hos Digitalist

På Digitalist jobbar vi i fasta team. Dina kollegor är dina vänner, mentorer och rådgivare. Vi drivs av att ha kul på jobbet och leverera den bästa lösningen till våra kunder. Var med och hjälp våra spännande kunder i deras digitalisering. Vi drivs av våra fyra D – Discover, Design, Deliver, Drive. Vi finns på topp 15 listan på Sveriges bästa arbetsplatser hos Great Place to work.

Som projektledare hos oss arbetar du i en ledande och samordnande roll både internt och i kundrelationer. Tillsammans kommer vi att bygga webbplatser och verktyg för några av Sveriges mest kända företag. Du är en del av ett team på ungefär åtta personer. Du ser behov och affärsutvecklingsmöjligheter samtidigt som du har ett risktänk och förstår vikten av en tydlig kravställning, inget får hamna mellan stolarna.

“Alla som jobbar här är grymt engagerade och drivs av problemlösning och att få kunden att säga wow!” – Pär Andersson, projektledare

Projektledning på Digitalist omfattar att leda förstudier, implementation och driftsättning samt övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning, externa leverantörer och kundkontakter. Det är viktigt att skapa en gemensam förståelse för kundens behov, att och leda teamet mot uppsatta mål och se till att vi tillsammans levererar kvalitet.

Din kunskap och erfarenhet

Du är strukturerad och ser snabbt helheten i projekt, vilket innebär att du är duktig på att organisera och prioritera och att snabbt sätta dig in i kundens verksamhet och behov.
Du bygger sammanhållning i arbetsgruppen och får alla att jobba mot mål och deadlines.

● Du har runt tio års erfarenhet av att ha lett utvecklingsprojekt både med agila och traditionella metoder.

● Du bör tidigare jobbat med krav för webbutvecklingsprojekt, integrationer, UX- eller service design.

● Du är driven, nyfiken, ansvarstagande och kommunikativ med goda kunskaper i svenska och engelska.

● Du kan ställa tydliga krav samtidigt som du gärna delar med dig av dina erfarenheter på ett prestigelöst och pedagogiskt sätt.

● Du vill leda och hjälpa till att fatta beslut som leder kunden framåt i sin förändringsresa.

Meriterande kunskaper

● Certifiering inom projektledning

● Jira

● Balsamiq eller liknande mockupverktyg

Helena Nordenfelt
helena.nordenfelt@digitalistgroup.com
+46 709 94 84 22
HR- och kundansvarig  Jobbar i Stockholm

Dela detta jobb

Agil projektledare hos Digitalist

Digitalist Sverige AB