itjobb.se

logga

Agil Transformationsledare

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Agil Transformationsledare

Vi vill bli fler som utvecklar morgondagens organisationer tillsammans med oss och våra kunder! Vi gillar verkligen att lösa problem, fånga idéer, forma strategier och ta dem till genomförande och vi letar efter dig som också drivs av detta. 

Vi hjälper våra kunder att bli framgångsrika i en snabbrörlig värld genom att utforma styr- och ledningsmodeller och utveckla den organisatoriska kompetens som krävs i det digitala landskapet. Våra kunder finns i många olika branscher, gemensamt för dem är att de är i behov av affärsdriven förändring, oftast med hjälp av IT. 

Om rollen

Hos oss arbetar du med att stötta kunders transformationsresa - från strategi hela vägen till ett förändrat beteende. Du arbetar ofta med ledningen hos våra kunder för att ta fram tydliga beslutsunderlag och roadmaps för genomförande och du coachar organisationen i införande av nya arbetssätt . Du arbetar ofta i team med andra vassa kollegor för att skapa och leda förändringen.

Om dig

Du har tidigare erfarenhet som seniorkonsult och av transformationsarbete i en agil kontext. Vi tror att du:

  • Har ansvarat för arbetet kring organisation, roller, arbetssätt, styrning och kultur i större digitaliserings- och transformationsprojekt
  • Har drivit transformation med agila metoder
  • Är van i rådgivarrollen och trygg med att såväl utmana som stötta ledningspersoner
  • Har bred branscherfarenhet
  • Har en förmåga att arbeta både strategiskt och operativt
  • Har ett etablerat nätverk som kan bidra till nya affärer och relationer
  • Vill vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av vårt bolag 
  • Har relevant akademisk utbildning
  • Har relevanta certifieringar inom ditt område, såsom SAFe, Prosci Change Management etc

Om oss

För oss är det viktigt med en stark och levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran, utan även bidrar med viktiga sociala mervärden.  Det är inte för inte som vi är rankade som Sveriges näst bästa arbetsplats enligt Great Place to Work. 

Läs mer om vår kultur och hur vi jobbar på B3 här!

Vi arbetar med kompetensbaserad metodik i våra rekryteringar och tillämpar tester för logisk-analytisk förmåga och personlighet i vår rekryteringsprocess.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

 

Dela detta jobb

logga
Agil Transformationsledare

B3 Consulting Group