itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Agile Strategic Change Manager

Ort
Utgår

2022-09-04

Ansök nu

Agile Strategic Change Manager

Vill du vara med på en spännande digital transformationsresa? Carnegies Digital Transformation Office söker nu en erfaren Agile strategic change manager.

Carnegies övergripande roll är att sammanföra kapital och investeringsmöjligheter. På så sätt bidrar vi till en hållbar ekonomisk utveckling för privatpersoner, företag, institutioner, kapitalmarknad och samhället i stort. Carnegie finns i sex länder med cirka 700 medarbetare. Du hittar mer information på: www.carnegie.se

Vilka är vi?

Carnegie genomsyras av en entreprenöriell anda i allt vi gör och organisationen är platt. På Carnegies IT-avdelning i Stockholm arbetar idag cirka 100 personer (varav drygt 70 anställda). ITs uppdrag är att leverera moderna IT-lösningar och professionella tjänster för att stötta företagets kärnverksamhet. Våra utvecklingsteam jobbar enligt Scrum och vi inspireras av SAFe-ramverk i hela vår utvecklingsprocess, från portföljhantering till teamens sprintbacklogg. Personalen på IT är involverade i hela kedjan från idé till färdig produkt. Digital Transformation Office består idag av Enterprise & Solution Architects, Epic Owners & Change Managers med olika inriktningar samt utvecklingsteam med fokus på kundutveckling, där gemensamt fokus är att säkra framdrift i digitaliseringen.

Agile Strategic Change Manager hos oss

Som Agile strategic change manager kommer du har ett strategiskt och operativt framåtriktat fokus där du är vår huvudsakliga nyckelspelare i vidareutveckling av vårt arbetssätt baserat på SAFe. Du kommer axla olika operativa nyckelroller på portfölj-, leveranstågs- och teamnivå. Två av de mer centrala och framträdande som sannolikt också är bestående beroende på ditt intresse och profil är Release Train Engineer (RTE) och agil coachning av medarbetare samt team. Över tid varierar fokus i dina arbetsuppgifter och du har själv en stor frihet att välja vad du vill fokusera på. Du kommer jobba i nära samarbete med våra verksamheter och de flesta nyckelroller på Carnegie.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har

  • Flera års erfarenhet av liknande roller, exempelvis som RTE, agil coach, managementkonsult eller senior projektledare med relevant inriktning

  • Mycket god operativ kännedom om SAFe-ramverket och agila arbetssätt

  • Mycket god vana av att leda och coacha medarbetare

  • En förmåga att driva initiativ framåt och få saker att hända på ett strukturerat sätt

  • Stark empatisk- och kommunikativ förmåga såväl verbalt som i skrift

Vi ser det som meriterande om du har

  • Erfarenhet av bank- eller finansbranschen

  • Relevanta certifieringar inom SAFe, agila arbetssätt, coachning

  • Arbetat i Azure devops

För att lyckas i rollen behöver du trivas i en ständigt föränderlig miljö där du har möjlighet att ha en stor påverkan.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder en bred roll i en dynamisk arbetsmiljö. Hos Carnegie kommer du nära kärnverksamheten med möjlighet att genom egna insatser kunna påverka resultat och din egen utveckling. 

Hos oss får du ett omväxlande arbete med utrymme för egna initiativ och stort ansvarstagande. Du får också tillgång till bra förmåner som t.ex. konkurrenskraftig tjänstepension, friskvårdsbidrag, tillgång till utbildningar och möjlighet att delta i vår idrottsförening för att nämna några.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm. Tillträde snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 4 september men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Intervjuer sker löpande.

Upplysningar om tjänsten lämnas av: Emma Trygger, CDO, emma.trygger@carnegie.se 

Location:  

Stockholm, SE, 103 38

Application deadline:  2022-09-04

Fulltime/Parttime:  Fulltime

Dela detta jobb

Agile Strategic Change Manager

Carnegie Investment Bank IT