itjobb.se

Vi söker nu efter en installationstekniker till ett uppdrag i Norrköping. 

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Utvecklas i din karriär

Bra anställningsförmåner

Varierande arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

Du kommer stötta verksamheten inom flera tekniska områden och ditt primära ansvar blir att installera programvaror på både nya klienter och befintliga samt att finnas behjälplig i tekniska frågor till verksamheten. 

Din profil och kvalifikationer

Du har en lång erfarenhet av klienthantering på en supportnivå och känner Windows som baksidan av din hand. Du trivs bra i supportroller och är ansvarstagande och sätter upp egna mål och har inga problem med att föregå med gott exempel och även kunna ta ansvar för mindre grupper vid behov. 

Krav

 • Flerårig erfarenhet inom IT
 • Mycket god kunskap inom Microsoft operativsystem både Windows 7 och Windows 10
 • Mycket god kunskap om PC och bärbart
 • God kunskap av Active Directory
 • God kunskap av Office-paketet för dokumentation och datahantering
 • Körkort

Meriterande

 • God kunskap om Tunna terminaler
 • Erfarenhet av SCCM och/eller HPDM

Personliga egenskaper

 • Engagerad, strukturerad och resultatorienterad
 • Hjälpsam, serviceinriktad och delar med sig av sin kunskap
 • Social och duktig på att samarbeta
 • Stresstålig och bra på att hålla många bollar i luften

Uppdraget är säkerhetsklassat och kräver svenskt medborgarskap.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
 Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
​Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Logga

Ambitiös installationstekniker till spännande kund

Företag Centric
Ort
Utgår

2020-11-06

Ansök nu

Dela detta jobb