itjobb.se

Drivs du av att leda projekt från idé till färdig produkt? Har du dessutom erfarenhet inom e-handel och vill jobba på ett företag som arbetar marknades främsta e-handelsleverantörer? Här får du möjligheten att utvecklas inom projektledning på ett företag som verkligen värnar om sina anställda. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Webbhusets räkning en projektledare som kan starta omgående. Du kommer vara en del av deras team som består av 23 personer och i dagsläget även fyra erfarna projektledare som du kommer kunna bolla idéer med. På webbhuset är stämmningen god med ett sammansvetsat team som gärna hittar på aktiviteter tillsammans. Arbetet sker agilt och du kommer få jobba med spännande projekt tillsammans med duktiga utvecklare och dessutom i världens mest använda och snabbväxande e-handelsplattform.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Webbhusets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Webbhuset.

ARBETSUPPGIFTER

Rollen som projektledare innebär att du får analysera, planera, driva och följa upp projekt för implementation av e-handelsplattformen Magento hos deras kunder. Du ansvarar för budget, tidplan och kundkommunikation under projektets gång. Till ditt förfogande kommer du att ha en effektiv och väl fungerande organisation med drivna och erfarna webb- och systemutvecklare. Vi söker dig som vill arbeta med utmanande projekt som syftar till att hjälpa företagets kunder att bli framgångsrika inom e-handel.

VI SÖKER DIG SOM

  • har minst ett års erfarenhet som projektledning inom IT.
  • har förmåga att leda flera projekt samtidigt på ett effektivt och strukturerat sätt så att målen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet.
  • har goda kunskaper inom e-handel.
  • har goda kunskaper i svenska och engelska – i såväl tal som skrift.

Som person är du kommunikativ och kund- och affärsorienterad då tjänsten omfattar mycket kontakt med kunder. Det krävs även att du är drivande, strukturerad och har förmåga att jobba självständigt. Då arbetet är varierande och innefattar olika utmaningar som uppstår tycker du även om att ta ansvar och är flexibel samt kan prioritera mellan uppgifter.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: September

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Göteborg

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Webbhusets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Webbhuset är en heltäckande och strategisk e-handelsleverantör som har utvecklat skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar sedan 1998. Idag är vi en av marknadens absolut främsta e-handelsleverantörer. Vi hjälper våra kunder på vägen från idéstadiet till färdig webshop. Med Magento som plattform, världens mest använda och snabbväxande e-handelsplattform, skräddarsyr vi kundens webshop. Vi har arbetat med Magento sedan 2008 och är Silverpartner och alla våra utvecklare är Magento-certifierade.

Ambitiös IT-projektlekledare till Webbhuset!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-08-30

Ansök nu

Dela detta jobb