itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

AML konsult sökes till Handelsbanken

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

AML konsult sökes till Handelsbanken

Just nu söker vi en junior konsult som vill arbeta som Financial Crime Prevention Officer inom Handelsbankens Financial Institution. Här får du möjligheten att arbeta med frågor inom penningtvätt och finansiering av terrorism inom Handelsbankens svenska verksamhet. Detta är en perfekt möjlighet för dig som är noggrann, ansvarstagande och driven. Urvalet sker löpande så sök redan idag!

Om tjänsten

Handelsbanken söker nu en ny person till deras team (CXOR) som arbetar inom FCP-funktion och ansvarar för att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism inom Handelsbankens svenska verksamhet. CXOR ansvarar för riskhanteringen inom Sverige. De bedömer hot, analyserar risker och genomför riskmitigerande åtgärder. CXOR ansvarar också för att på koncernövergripande nivå utföra och följa upp kundkännedom på finansiella institutioner inklusive korrespondentbanker

De söker nu dig som vill arbeta som konsult inriktad mot finansiella institutioner inklusive korrespondentbanker.

Du erbjuds

 • En arbetsmiljö där arbetet med att identifiera och motverka finansiell kriminalitet är i fokus. Målet är att arbeta balanserat och pragmatiskt med dessa frågor och vi försöker alltid att hitta det mest effektiva sättet att lösa uppgifter.
 • Långsikita möjlighet inom Handelsbanken

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter kommer du att arbeta inom befintliga instruktioner utföra kundkännedom på finansiella institutioner inklusive korrespondentbanker. I rollen ingår bl a informationsinsamling, riskbedömning och analys av motparterna.

Du kommer även att tillsammans med ditt team besvara externa frågor från andra finansiella institutioner kring hur Handelsbanken arbetar mot finansiell kriminalitet.

Vi söker dig somVi söker dig som;

 • Har tidigare erfarenhet från arbete mot finansiell kriminalitet.
 • Är en prestigelös person med god analytisk förmåga och hög integritet i arbetet.
 • Har en god kommunikativ förmåga och mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift då allt arbete med finansiella institut sker på engelska.

Meriterande om du har;

 • Kunskap om, och förståelse för, utlandsbetalningar är meriterande. Detsamma gäller erfarenhet inom juridik och regelverk.

Som person ser vi att du;

 • Är strukturerad och noggrann och klarar av att prioritera och leverera mot deadlines.
 • Är drivande, ansvarstagande och som självständigt fattar egna beslut.

Övrig information

 • Start: 2022-11-16
 • Omfattning: Heltid, t.o.m. 2023-06-30
 • Placering: Valhalla, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

AML konsult sökes till Handelsbanken

Academic Work