itjobb.se

Analytiker, arkitekter och ledare

Vi söker nya anställda till vårt Compliance Team. Vi hjälper idag våra kunder med utmaningarna inom Compliance området där det bland annat ingår affärsutveckling, arkitektur och starkt ledarskap. Projekten leder till utveckling av BI och analyssystem och ser en ökad efterfrågan av våra tjänster där vi kombinerar verksamhetskunskap med teknisk kompetens.

Vi är nu i en expansionsfas där vi söker konsulter med erfarenhet inom Compliance som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. De konsulter vi söker har förmågan att kunna kombinera sin verksamhetskompetens med ledande teknik- och verktyg för analys. Vi ser att du har ett brinnande intresse för området och har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga där kunden är i fokus.

Vi ser att dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att bistå C.A.G MER kunder med råd och stöd och arbeta operativt med att analysera och implementera Processer, IT verktyg och stöd för att stötta exempelvis  AML, KYC, internal audit, riskhantering, fraud investigations  och Anti Financial Crime.

Du kommer även att få vara med och kartlägga och implementera nya regelverk och regelverksförändringar, branschregler och interna regler på nordisk nivå.

VI SÖKER DIG SOM HAR:
  • En relevant universitetsexamen (teknisk, ekonomisk eller juristexamen) samt några års relevant erfarenhet från arbetslivet, gärna inom Bank & Finans
  • Erfarenhet av implementation av avancerade IT-lösningar där analys ingår.
  • Erfarenhet av/intresse för frågor som rör Compliance, Internal Audit eller Fraud investigations etc
  • Erfarenhet av kvalificerad konsulting
  • Affärsengelska och svenska, flytande i tal och skrift
  • Stark kommunikationsförmåga och vilja att samarbeta, både med kunder och inom konsultgruppen
  • Leverans- och kundfokuserad
  • Prestigelös
FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN

är du en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba i projekt där din insats har avgörande betydelse. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat.

Vi fäster stor vikt vid kontinuerlig kompetensutveckling och du bör ha ett driv att lära dig nya saker och tekniker inom området.

Vi ställer höga krav på våra konsulter men erbjuder i gengäld en utmanande konsultkarriär i en mycket spännande bransch under förändring där våra kunder återfinns hos främst banker, fondbolag och börser. Du får arbeta i ett motiverat och kreativt team med korta beslutsvägar där vi strävar efter att utvecklas och ha roligt tillsammans på jobbet. Vi värdesätter en god arbetskultur och satsar mycket på personalvård.

Vi, liksom du, står för Kundfokus, Långsiktighet, Respekt, Laganda & Utveckling.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSON

Markus Åkesson

+46 70 897 89 94

markus.akesson@cag.se

Dela detta jobb

Analytiker, arkitekter och ledare

CAG MER Consulting AB