itjobb.se

Analytisk frontend-utvecklare till Zynka

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-12-12

Ansök nu

Analytisk frontend-utvecklare till Zynka

Är du en kreativ person med erfarenhet inom frontend-utveckling med fokus på webb? Trivs du i en roll där du får ta ansvar och driva arbetet framåt tillsammans med ditt team? Vill du dessutom vara med på en expansiv digitaliseringsresa? Då kan det vara dig vi söker! Zynka Digital Buildings söker nu en strukturerad och analytisk frontend-utvecklare. Låter detta som något för dig? Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Om tjänsten

Zynka Digital Buildings utvecklar en plattformstjänst för fastighetsägare som integrerar smart teknik och nischade system i en digital tvilling av byggnader och dess komponenter. Vidare utvecklar bolaget specialanpassade applikationer och koncept för olika marknadssegment. De befinner sig i en expansiv fas och behöver stärka sina kompetenser inom utvecklingsavdelningen. Genom digitaliseringen förändrar de sättet människan designar, bygger och nyttjar den byggda miljön.

Du erbjuds

 • En arbetsplats som bryr sig om sina anställda och som stöttar dig att bli så bra du kan
 • En utmanande roll med mycket ansvar
 • Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget

Se gärna filmen nedan för att få en bredare insikt i vad Zynka arbetar med:

Får du inte nog och vill du läsa mer om Zynka? Läs gärna denna artikel

Arbetsuppgifter

Ditt dagliga arbete kommer bestå av att lösa frontendrelaterade uppgifter vilket innefattar:

 • Skapande av kartfunktioner i MapBox
 • Hantering av 3D-viewer för skannade inomhusmiljöer med punktmoln och interface kopplat till den
 • Kopplingar mot databas via REST och strömmande APIer för att presentera data i form av statiskt och IoT-data
 • Skapande av accessytem.

Du kommer också delta i Daily Stand-ups där alla i teamet beskriver hur de ligger till i sitt arbete och där du kan lyfta om du behöver stöttning. För uppgifter, story boards och kontinuerlig uppföljning används JIRA.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Har 1-2 års erfarenhet av frontend-utveckling med fokus på webb
 • Har kunskap i Vue.js, Javascript och RestAPI

Det är meriterande om du har kunskaper inom Kafka (strömmande API), IoT-erfarenhet, samt erfarenhet av Azure och IT-säkerhet.

Vi tror också att du är engagerad och nyfiken samtidigt som du är analytisk och strukturerad. Du har en vilja att utvecklas, anpassar dig lätt till nya förutsättningar och skapar förtroendefulla samarbeten både med kund och dina kollegor.

Övrig information

 • Start: Januari 2020

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Göteborg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Zynka Groups önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Zynka Group består av ett 50-tal BIM-experter och utvecklare baserade i Göteborg, Stockholm och Malmö. De levererar nytänkande digitala lösningar och tillhandahåller expertkunskaper i varje steg av fastighetsaffären - från projektutveckling till förvaltning. De går i frontlinjen för den digitala transformationen av bygg- och fastighetsbranschen för att maximera kunders effektivitet, kvalitet och lönsamhet. De ser alltid helheten och driver utvecklingen framåt. Läs mer om hur Zynka Group beskriver sig och deras arbete på deras hemsida.

Dela detta jobb

Analytisk frontend-utvecklare till Zynka

Academic Work