itjobb.se

Anslut till en häftig tillväxtresa som Service Delivery Manager

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-03-18

Ansök nu

Anslut till en häftig tillväxtresa som Service Delivery Manager

Om du har stor teknisk kompetens och vill hoppa på en häftig tillväxtresa läser du just nu om helt rätt tjänst. Vår kund söker dig som från en kundnära roll vill bli en central del av ett litet och växande företag. Du kommer arbeta i nära samarbete med VD och två fullstack-utvecklare där du både blir kundernas främsta kontaktyta och genom ditt öga för struktur får vara ledande i att skapa grymma arbetssätt, strukturer och processer som passar den häftiga framtid vår kund har framför sig. Låter detta som en roll som är klippt och skuren för dig? Ansök då snarast då vi tillämpar löpande urval men glöm inte att genom personligt brev (och CV) motivera varför du är rätt för både rollen och företaget.

Om tjänsten
Vår kund är ett litet och engagerat företag med en spännande produkt som resulterat i samarbeten med stora (visionära, hållbarhetsmedvetna och smarta) kunder.

Produkten man erbjuder möjliggör för fastighetsförvaltare att snabbt och enkelt koppla upp hela fastighetsbestånd till en plattform för teknisk förvaltning. Genom sin produkt erbjuder man sina kunder integrationer till bland annat automationssystem, fastighetssystem och AI-tjänster samtidigt som man frigör värdefull data från byggnaden som kunden sedan kan använda för att digitalisera sin verksamhet.

Allt ovan har lett till nöjda kunder som efterfrågar mer hjälp från vår kund. I och med detta ser man nu fram emot att välkomna dig in i Service Delivery Manager-rollen där du kommer bli en enormt viktig kugge i vår kunds stundande tillväxtresa.

Du erbjuds

 • En fot in på ett företag med en spännande tillväxtresa framför sig som erbjuder en långsiktig tjänst.

 • En arbetsplats där man är stolta över den kvalitet man levererar men samtidigt värdesätter att ha roligt tillsammans.

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter
Som Service Delivery Manager kommer du arbeta i nära samarbete med VD för företaget i en bred roll som bäst beskrivs genom att delas upp som nedan:

Kundens bästa vän att hålla i handen
Som Service Delivery Manager kommer du genom din tekniska kompetens vara kundens närmsta kontaktperson och bryggan mellan kunden och verksamheten. Genom nära samarbete med kunden kommer du förstå och sätta dig in i kundens behov.

Den vetskapen tar du sedan med dig hem till kontoret och tillsammans med erfarna kollegor lägger ni en plan för hur kundens behov tillgodoses. Därefter är det du som presenterar lösningsförslaget till kunden och förklarar nyttan. Det är dessutom inte ovanligt att du även konsultar hos kunden under onboardingen av deras nya lösning för att säkerställa att allt går som planerat med deras nya lösning – kul va?

Vara med och utveckla hela företagets arbetssätt

Som tidigare nämnt: du kommer till ett litet företag vars kunder önskar att man växer och blir större. I och med att ni står inför en tillväxt behöver arbetssätt, processer och strukturer utvecklas för att skapa en systematik anpassad för att ni blir större. Här kommer du spela en avgörande roll i att skapa ordning, reda och struktur i ert gemensamma arbetssätt – du blir alltså skräddaren som skapar företagets nya, större kostym (med det sagt kräver vi inte att du bär just kostym på jobbet).

Övriga arbetsuppgifter som hör Start up-livet till
Även om kunderna är stora är ni av Start up-karaktär. Förutom VD finns två fast anställda fullstack-utvecklare på företaget och en deltidskonsult. Du kommer alltså utgöra 25% av de fast anställda på företaget vilket innebär att du ibland kommer frångå dina ordinarie arbetsuppgifter och istället avlasta kollegor inför en viktig deadline eller ett viktigt kundmöte. Av den anledningen är det viktigt att du som söker denna tjänst är flexibel (och tilltalas) av tanken att ibland kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs.

Vi söker dig som
För den här rollen söker vi dig som har:

 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom IT vilket medfört stor teknisk förståelse

 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom kundnära roll

 • Känsla för ordning, reda och struktur

 • Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift

 • B-körkort

Utöver ovan är det meriterande, men inget krav, om du:

 • Har en utbildning inom IT eller fastighetsteknik

 • Arbetslivserfarenhet inom fastighet

 • Har erfarenhet av att arbeta som konsult, antingen inom IT eller i annan, kundnära, konsult-roll.

Som person är du driven och initiativtagande. Du ser dig själv arbeta i en kundnära roll på ett företag där du får vara med och göra skillnad på riktigt. Du är prestigelös inför (och gillar de fakto) att man på ett litet företag ibland behöver gå utanför sin egen roll för att stötta en kollega – precis som de kommer göra för dig när du behöver det.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Anslut till en häftig tillväxtresa som Service Delivery Manager

Academic Work