itjobb.se

Logga

Ansvarig IT- och Informationssäkerhet

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Ansvarig IT- och Informationssäkerhet

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en Ansvarig IT och Informationssäkerhet

Ansvarig IT- och Informationssäkerhet
IT- och Informationssäkerhet är en viktig verksamhetsfråga och ett område som kommer öka i betydelse beroende på digitaliseringen och den snabba förändringen som sker inom retail området och de förändringar Systembolaget vill genomföra.
Avdelningen IT Upphandling och Informationssäkerhet ansvarar för ramverk, planering, ledning, styrning, kommunikation och utveckling inom området samt är sammankallande för den virtuella organisationen i det löpande arbetet. All teknisk IT Infrastruktur och utveckling inom Systembolaget är utkontrakterad till externa leverantörer.

Rollen
Som ansvarig leder du det dagliga arbetet med IT- och Informationssäkerhet och genomför aktiviteter enligt IT Strategi och Verksamhetsplan. Det innebär att arbeta i projekt eller förvaltning samt införa ständiga förbättringar inom området genom att samordna, fånga upp och proaktivt prioritera aktiviteter från både verksamhet, IT leverantörer och kontrollerande organisationer.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Planera, samordna, beställa, genomföra och följa upp utveckling av arbetet med IT- och Informationssäkerhet inom    Systembolaget
• Utarbeta och administrera styrande dokument och planer
• Kontaktyta mot IT-leverantörer i IT- och Informationssäkerhetsfrågor
• Kontaktyta mot externa kontrollerade organisationer i samband med revisioner eller efterlevnad mot regelverk
• Arbeta med ständiga förbättringar inom området IT- och Informationssäkerhet
• Tillsammans med den tvärfunktionella organisationen ta fram mål och mätpunkter som ligger till grund för en kontinuerlig utveckling av Systembolagets arbete med IT- och Informationssäkerhet
• Aktiv omvärldsbevakning

Om dig
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med IT- och Informationssäkerhet samt har dokumenterad projektledarerfarenhet av införande och kontinuerlig utveckling av ledningssystem som ex. ISO, GRC eller MSB LIS. Du har en relevant akademisk utbildning och en teknisk kompetens med erfarenheter av komplexa IT driftmiljöer. Som person är du nyfiken men också analytisk med ett kritiskt tänkande. Du tycker om att leda och driva förändringar genom ett pragmatiskt förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunilla von Kauffmann, Talent Management Group AB, på + 46 70 609 53 52 eller gunilla.vonkauffmann@talentmanagementgroup.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 augusti. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se.

Information

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad
Heltid

Sista ansökningsdag
2018-08-26

Arbetsplats
Stockholm, Huvudkontoret

Kontaktpersoner
Gunilla von Kauffmann 
mob 70 609 53 52

Dela detta jobb

Logga
Ansvarig IT- och Informationssäkerhet

Systembolaget