itjobb.se

Ansvarsfull Systemadministratör till utbildningsföretaget Informator!

Ansök nu

Ansvarsfull Systemadministratör till utbildningsföretaget Informator!

Är du ute efter nästa utmaning inom IT och känner att du vill jobba i en kommunikativ roll? Informator är ett utbildningsföretag som nu söker en IT-administratör för att täcka upp för en föräldraledighet på två månader men där det finns goda chanser att få det förlängt förutsatt att alla parter är nöjda. Missa inte den här chansen och sök idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en IT-administratör på heltid till Informator som är ett utbildningsföretag inom IT och projektledning.

I rollen kommer du att få arbeta på ett kontor med 20 personer i centrala Stockholm. Du kommer få chans att jobba i en flexibel roll och stötta upp företagets lärare och anställda i olika IT-relaterade frågor och problem som kan komma att dyka upp.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget är till en början ett vikariat på två månader som högst troligt kommer att bli förlängt.

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker har du en bred roll där du axlar ett stort ansvar. Det innebär allt från att arbeta tekniskt hands-on till att vara en central kontaktperson gentemot interna och externa kontakter. Du ansvarar för att utbildningssalar är korrekt installerade vid varje kursstart samt utvecklar nya kurser i form av virtuella miljöer. Du har en supportande roll såväl mot medarbetare som mot kurslärare gällande tekniska problem.

Detta är en bra möjlighet för dig som vill göra karriär inom IT och få en fot in i utbildningsbranschen där det finns möjlighet för dig att gå de kurser som företaget har att erbjuda. Du får även chans att testa nya saker då de är en hjälpsam organisation som värdesätter att testa nya saker.

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av liknande roll

 • Goda kunskaper av Microsoft-miljöer, operativsystem och servrar

 • Kunskpa inom nätverkskommunikation: cross-connections, switch, VLAN, etc.

 • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med nätverksproblem och kan felsöka nätverk. Det är även önskvärt om du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ och brinner för att ge service och support. Du ser lösningar och inte problem, och du tar dig an uppgifter med en positiv attityd. Att anpassa dig i en föränderlig miljö är viktigt i din roll. Du kan prioritera din tid och får saker utförda. Du har ett starkt driv att utvecklas samt att utveckla det företag du arbetar på. Självklart brinner du för IT, nätverk och teknik.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Timbaserad lön

 • Placering: Östermalm, Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Dela detta jobb

Ansvarsfull Systemadministratör till utbildningsföretaget Informator!

Academic Work