itjobb.se

Antar du utmaningen att arbeta som Adsales-support på ett världsledande musikföretag?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-09-19

Ansök nu

Antar du utmaningen att arbeta som Adsales-support på ett världsledande musikföretag?

Brinner du för att ge god service och att supportera användare? Är du en person som gillar att ta ansvar och ser till att driva ditt arbete framåt? Ta då ett stort kliv in i branschen, jobba på ett internationellt företag som präglas av utmaningar, högt i tak och en positiv framåtanda!

Om tjänsten

Just nu söker vi en person som vill jobba med Adsales-support på ett spännande globalt bolag. Bolaget använder sig av Salesforce och ett nytt Salesforce-baserat Order Managament system för deras Direct Adsales-kanal under utrullningen av deras nya Order Management system Cloud Sense.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Supporten genom måste stödja våra användare för:

  • Frontlinjesupport i AdSales

  • Frontline-support för felsökning samt även hjälpa till att utbilda nya användare

  • Dokumentation av nya AdSales-system och processer

Tjänsten passar dig som är redo för att ta ansvar och vill arbeta i en internationell miljö. Vi tror att du tar dig an problem med en ”can do-attityd” och att du gillar att utmanas. För dig som vill få en kickstart på din karriär så är detta rätt steg att gå!

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av att stödja Adsales-användare i någon av följande plattformar: Salesforce, CPQ (Steelbrick), Fattail, Lineup, Google DSM, Google DFP

  • Har ett brinnande intresse för denna roll vilket du motiverar i ditt motivationsbrev och genom processen

  • Har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Som person är du kommunikativ och är inte rädd för att ta kontakt med andra delar av organisationen om det krävs. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och låter inte saker falla mellan stolarna. Utöver detta tror vi att du är nyfiken på att lära dig nya saker och inte skräms av utmaningar!

Sök tjänsten med ett CV och motivationsbrev till varför du söker jobbet.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Centrala Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget

Företagets tjänst har miljoner användare dagligen och om du vill vara en del i ett expansivt och spännande företag är detta jobbet för dig.

Dela detta jobb

Antar du utmaningen att arbeta som Adsales-support på ett världsledande musikföretag?

Academic Work