itjobb.se

Antar du utmaningen att arbeta som junior supporttekniker på ett världsledande musikföretag?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-12

Ansök nu

Antar du utmaningen att arbeta som junior supporttekniker på ett världsledande musikföretag?

Om du vill börja arbeta som supporttekniker, har ett brinnande intresse för IT och teknik samt har ett intresse för musik så är detta kanske din drömtjänst! Ta ett stort kliv in i branschen, jobba på ett internationellt företag som präglas av utmaningar, högt i tak och en positiv framåtanda!

Om tjänsten

Just nu söker vi en supporttekniker som vill jobba i ett internationellt team på ett spännande globalt bolag. Här får du bland annnat jobba med att testa partnerhögtalare och rapportera buggar till partners. Uppdraget sträcker sig långsiktigt och vi ser att du kan börja så fort som möjligt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som junior supporttekniker kommer du främst att arbeta med manuella tester. Här finns mycket senior kompetens så skulle du behöva extra stöd eller hjälp så finns det alltid någon att fråga!

Du kommer till exempel att:

  • Sätta upp partnerhögtalare i företagets testmiljö

  • Manuellt testa partnerhögtalare

  • Rapportera fel och buggar

Tjänsten passar dig som är redo för att ta ansvar och vill arbeta i en internationell miljö. Vi tror att du tar dig an problem med en ”can do-attityd” och att du gillar att utmanas. För dig som vill få en kickstart på din karriär så är detta rätt steg att gå!

Vi söker dig som

  • Har en god teknisk förtåelse, du är den personen som dina nära vänder sig till när tekniken strular

  • Har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

  • Har ett brinnande intresse för denna roll som IT-supporttekniker vilket du motiverar i ditt motivationsbrev

Vi ser att det är meriterande om du har en utbildning inom test eller IT. Men det absolut viktigaste är din attityd och personlighet!

Som person är du kommunikativ och är inte rädd för att ta kontakt med andra delar av organisationen om det krävs. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och låter inte saker falla mellan stolarna. Utöver detta tror vi att du är nyfiken på att lära dig nya saker och inte skräms av utmaningar!

Sök tjänsten med ett CV och en motivationsbrev till varför du söker jobbet! Observera att vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Övrig information

Start: Omgående, heltid

Placering: Centrala Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Information om företaget

Företagets tjänst har miljoner användare dagligen och om du vill vara en del i ett expansivt och spännande företag är detta jobbet för dig.

Dela detta jobb

Antar du utmaningen att arbeta som junior supporttekniker på ett världsledande musikföretag?

Academic Work