itjobb.se

Antar du utmaningen att arbeta som QA-testare på ett världsledande musikföretag?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-10-16

Ansök nu

Antar du utmaningen att arbeta som QA-testare på ett världsledande musikföretag?

Om du vill börja arbeta med test och har ett brinnande intresse för musik så är detta kanske din drömtjänst! Ta ett stort kliv in i branschen, jobba på ett internationellt företag som präglas av utmaningar, högt i tak och en positiv framåtanda!

Om tjänsten

Just nu söker vi en testare som vill jobba på ett spännande globalt bolag. På detta företag jobbar man i autonoma team. Här får du jobba med att testa partnerhögtalare och rapportera buggar till partners. Du kommer arbeta med implementering av nya funktioner samt arbeta med digitala assistenter, röstkommandon och integrera med mobila operativsystem. Framför allt kommer ditt arbete att påverka hur världen upplever musik.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som junior QA-testare kommer du främst att arbeta med tester av högtalare. Här finns mycket senior kompetens så skulle du behöva extra stöd eller hjälp så finns det alltid någon att fråga!

Du kommer till exempel att:

 • Sätta upp partnerhögtalare i företagets testmiljö

 • Manuellt testa partnerhögtalare

 • Rapportera fel och buggar

 • Dokumentera problem som kan tas vidare till utvecklare

 • Kommunicera med partners via JIRA

Tjänsten passar dig som är redo för att ta ansvar och vill arbeta i en internationell miljö. Vi tror att du tar dig an problem med en ”can do-attityd” och att du gillar att utmanas. För dig som vill få en kickstart på din karriär så är detta rätt steg att gå!

Vi söker dig som

 • Har en god teknisk förståelse, du är den personen som dina nära vänder sig till när tekniken strular

 • Har ett brinnande intresse för denna roll som QA-testare vilket du motiverar i ditt motivationsbrev och genom processen

 • Har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Som person är du kommunikativ och är inte rädd för att ta kontakt med andra delar av organisationen om det krävs. Du har hög arbetsmoral och är målinriktiad. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och låter inte saker falla mellan stolarna. Du har också en god samarbetsförmåga. Utöver detta tror vi att du är nyfiken på att lära dig nya saker och inte skräms av utmaningar!

Sök tjänsten med ett CV och motivationsbrev till varför du söker jobbet.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Centrala Stockholm

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Dela detta jobb

Antar du utmaningen att arbeta som QA-testare på ett världsledande musikföretag?

Academic Work