itjobb.se

Antar du utmaningen att arbeta som testare på ett världsledande musikföretag?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-05

Ansök nu

Antar du utmaningen att arbeta som testare på ett världsledande musikföretag?

Om du vill börja arbeta med test och har ett brinnande intresse för musik så är detta kanske din drömtjänst! Ta ett stort kliv in i branschen, jobba på ett internationellt företag som präglas av utmaningar, högt i tak och en positiv framåtanda!

About the role

Just nu söker vi två stycken testare som vill jobba på ett spännande globalt bolag. Här får du jobba med att testa partnerhögtalare och rapportera buggar till partners. Uppdraget sträcker sig långsiktigt och vi ser att du kan börja så fort som möjligt, dock senast i slutet av maj. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Job duties

Som junior QA-testare kommer du främst att arbeta med manuella tester. Här finns mycket senior kompetens så skulle du behöva extra stöd eller hjälp så finns det alltid någon att fråga!

Du kommer till exempel att:

  • Sätta upp partnerhögtalare i företagets testmiljö

  • Manuellt testa partnerhögtalare

  • Rapportera fel och buggar

  • Kommunicera med partners via JIRA

Tjänsten passar dig som är redo för att ta ansvar och vill arbeta i en internationell miljö. Vi tror att du tar dig an problem med en ”can do-attityd” och att du gillar att utmanas. För dig som vill få en kickstart på din karriär så är detta rätt steg att gå!

We are looking for

  • Har grundläggande förståelse för test

  • Har grundläggande förståelser för teknik och systemutveckling

  • Har mycket goda kunskaper i engelska då hela teamet är internationellt

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Jira eller om du arbetat med manuell testning men det är inget vi kräver. Vi ser det också som meriterande om du har en utbildning inom test eller IT. Men det absolut viktigaste är din attityd och personlighet!

Som person är du kommunikativ och är inte rädd för att ta kontakt med andra delar av organisationen om det krävs. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och låter inte saker falla mellan stolarna. Utöver detta tror vi att du är nyfiken på att lära dig nya saker och inte skräms av utmaningar!

Sök tjänsten med ett CV och en motivering till varför du söker jobbet.

Övrig information

  • Start: Omgående, heltid

  • Placering: Centrala Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Client information

Företagets tjänst har miljoner användare dagligen och om du vill vara en del i ett expansivt och spännande företag är detta jobbet för dig.

Dela detta jobb

Antar du utmaningen att arbeta som testare på ett världsledande musikföretag?

Academic Work