itjobb.se

Apoteket letar efter dig som vill arbeta med stora mängder data och har ett stort intresse för Business Intelligence. Här har du möjligheten till en fantastisk start på karriären och får chansen att ta ett stort ansvar inom Apotekets Business Intelligence. Så ta chansen och ge dig själv denna möjlighet genom att söka tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN

Sedan omregleringen av apoteksmarknaden har Apoteket genomfört stora förändringar och moderniseringar inom IT och driver kontinuerligt projekt och aktiviteter som ska göra Apoteket ännu mer konkurrenskraftiga i en digital värld! Nu söker Apoteket efter en BI utvecklare som kan förstärka teamet ytterligare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Apoteket AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Apoteket.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen ansvarar du för kontinuerlig vidareutveckling inom Business Intelligence och rapporterar till chefen för IT Förvaltning inom Apoteket. Du kommer att arbeta från Apotekets huvudkontor i Solna (vid Friends Arena och Mall of Scandinavia) tillsammans med övriga kollegor inom IT och ansvarar för design och utveckling av nya applikationer och rapporter i ett agilt team på 10 personer.

Apoteket har olika väl etablerade system som Retail Analytics (Oracle Retail), BI Apps (Oracle eBS) och data lagras i DB-marknadsledande Exadata. De ETL verktyg Apoteket har är ODI och Powercenter och som front end använder Apoteket Oracle Business Intelligence Enterprise Edition (OBIEE)

De senaste åren har Apoteket jobbat intensivt med Self Service BI genom Alteryx och fram för allt Tableau inom olika delar i verksamheten och Apoteket har även intressanta data science-projekt med bl.a. kvittoanalys (R-script) och kundprofilering på agendan.

VI SÖKER DIG SOM

  • Vi söker dig som är intresserad av utveckling av applikationer (design av datamodeller för nya datakällor och utveckling av rapporter och analyser) och vill jobba efter agila principer med kontinuerliga releaser. Du har en relevant utbildning inom IT och har ett intresse för informationshantering, analys och visualisering.

• Du har förmågan att skapa, underhålla och utveckla goda relationer med din omgivning och arbetar strukturerat och har lätt för att prioritera. Du behöver vara en lagspelare som kan hantera många olika arbetsuppgifter parallellt.

• Du förväntas även vara ansvarsfull och ha en lösningsorienterad inställning. Arbetet innebär många kontaktytor vilket ställer krav på flexibilitet och mycket god kommunikationsförmåga både på svenska och engelska då Apoteket har en stor del av deras övriga IT-verksamheten i Indien.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare

  • Placering: Solna

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Apotekets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

  • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja. Apoteket har ett stort förtroende bland kunderna som också utsett Apoteket till Sveriges mest hållbara varumärke. Nu satsar de för att fortsätta utvecklas på den växande hälsomarknaden genom att investera i deras apoteksnät, utveckla deras stöd för människors läkemedelsbehandling och bredda sortimentet. Nu letar Apoteket efter fler medarbetare som vill vara med på den spännande resan. Välkommen till Apoteket!

APOTEKET SÖKER EN BI UTVECKLARE

Ansök nu

Dela detta jobb