itjobb.se

Application Operations Lead

Ansök nu

Application Operations Lead

Vill du vara i en roll där du arbetar brett och får möjlighet att påverka? Trivs du i en kultur som präglas av engagemang, nyfikenhet och enkelhet? Jula söker nu en Application Operations Lead som kommer att spela en viktig roll inom utvecklingen av området drift/applikationsdrift. 

Det här gör man som Application Operations Lead

Som Application Operations Lead kommer du att jobba tätt ihop med IT Systems Manager för att utveckla IT-avdelningens proaktiva arbete med applikationsdrift. Detta inkluderar utveckling av våra log- och monitoreringslösningar men även framtagandet av drift- och supportrutiner för att IT skall kunna leverera en förstklassig applikationsdrift till vår verksamhet och i slutändan våra kunder.
Detta är en ny roll och det finns stora möjligheter att påverka Julas framtida applikationsdrift. Du rapporterar till IT Systems Manager.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som brinner för att jobba proaktivt med IT-drift och inte är rädd att kavla upp ärmarna och göra jobbet. Du behöver ha minst fem års erfarenhet av att jobba med IT-drift och support samt ha en systemarkitektutbildning eller motsvarande. Som Application Operations Lead behöver du djup förståelse för hur man konfigurerar och övervakar applikationer för att uppnå affärsnyttan med applikationerna. Du behöver även ha god kunskap i T-SQL och databaser då mycket monitorering och loggning utförs direkt eller indirekt genom databaser.
Det är meriterande att du har jobbat enligt ITIL-ramverket.

Det här är du som person

Som person kan du snabbt se samband och dra logiska slutsatser med förmåga att kunna strukturera, planera och prioritera. Utöver det har du god samarbetsförmåga och kan på ett snabbt och smidigt sätt gå från detalj- till helhetsperspektiv. Utöver det behärskar du svenska och engelska väl i både tal och skrift. 
I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula rör sig mot ett mer flexibelt arbetssätt och därmed finns möjlighet till delvis distansarbete. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän. Jula befinner sig i ett expansivt skede vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter.

Så här söker du

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT.

Vill du veta mer, kontakta Simon Andreasen, Tech Recruitment Consultant, på mobil eller mail 0735-216548, simon.andreasen@wiseit.se
 

Dela detta jobb

Application Operations Lead

Jula AB