itjobb.se

Logga

Applikationsförvaltare / Systemförvaltare till Scanreco

Ansök nu

Applikationsförvaltare / Systemförvaltare till Scanreco

Har du en gedigen erfarenhet och kunskap av att arbeta i en Microsoft AX / Dynamics 365 plattform? Motiveras du dessutom av att arbeta i ett internationellt bolag? Scanreco erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en dynamisk roll med stort ansvar för interna plattformar och projekt!

OM TJÄNSTEN

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Scanreco.

OM FÖRETAGET

Scanreco AB är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare. Idag har företaget drygt 150 anställda med en omsättning om ca 470 MSEK.
Företaget är i en expansiv fas och vi söker nu en applikationsförvaltare till deras interna IT-avdelning som idag består av 5 personer, där du rapporterar till IT-chefen.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som applikationsförvaltare ingår du i IT-avdelningen som ansvarar företagets operativa drift av infrastruktur, plattformar och applikationer. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att förvalta applikationen och plattformen Microsoft AX 2012 (Dynamics) och dess kringsystem. Det innebär att arbeta med löpande förvaltningsuppdrag och utvecklingsprojekt. Arbetsuppgifterna varierar stort. Exempel på arbetsuppgifter är felsökning i dialog med leverantören, rapporter/databassökningar, implementation av förbättringar och nya verksamhetsbehov.

Scanreco står i startgroparna för att uppgradera / implementera Dynamics 365 i hela koncernen, vilket du i din roll har möjlighet att ta stort ansvar och ägandeskap i tillsammans med ditt team. Det innebär att du får arbeta mycket projektbaserat både nationellt och internationellt. Du har i rollen möjlighet att utveckla och bredda dina arbetsuppgifter och ansvarsområden beroende på din kunskap och vilja.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

• Eftergymnasial utbildning inom IT, exempelvis som systemvetare
• 3–5 års erfarenhet av att förvalta applikationer
• Erfarenhet av att förvalta AX Dynamics eller Dynamics 365
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och då du arbetar i en viktig tjänst för Scanreco förväntas du uppskatta och motiveras av eget ansvar. Då rollen innebär många internationella kontaktytor är du serviceinriktad och har du en god kommunikativ förmåga, är en lagspelare och drivs av att samarbeta med likasinnade kollegor. Du tar gärna initiativ och räds inte för att komma med egna idéer samtidigt som du ställer dig positiv till de utmaningar som du ställs inför och löser dem.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sätra, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Applikationförvaltare, systemförvaltare, applikation, system, förvaltare, IT, systemvetare, AX Dynamics, Dynamics 365, svenska, engelska, Scanreco, heltid, stockholm

 

Dela detta jobb

Logga
Applikationsförvaltare / Systemförvaltare till Scanreco

Scanreco AB