itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tycker du om och är duktig på koncernredovisning? Vill du utvecklas mer och bli inspirerad av kompetenta kollegor? Vindex söker nu en applikationskonsult inom koncernredovisning till Addedo. Addedo stöttar, utvecklar och utmanar Finance och Business Control funktionen. Det gör vi genom att förbättra processer samt inspirera utveckling av ekonomistyrning, uppföljning och rapportering. Med automatisering och digitalisering lägger vi grunden till konkret värdeskapande. Vi strävar mot att våra kunder skall känna sig trygga, smarta och snabba i sitt arbete.

Addedo Sverige har sen starten för tio år sen vuxit från noll till knappt 120 MSEK i omsättning, cirka 200 aktiva kunder och drygt 50 medarbetare. Vi har etablerat oss som den ledande partnern när det gäller programvarulösningar för ekonomistyrning och koncernrapportering.

Om rollen
Du blir en viktig kugge i vår konsultgrupp som ansvarar för att utveckla/implementera koncernrapporteringslösningar för våra kunder. Ytterst kommer ditt arbete att handla om att hjälpa kunder att göra sina bokslut och följa upp koncernen snabbare säkrare och med bättre effekt. Arbetet sker i nära samarbete med kunden där motparter som ekonomichefer, financial controllers samt koncernredovisningschefer och i vissa fall även CFOer är involverade.

Arbetsuppgifter:

  • Kartlägga och tolka kundens behov och översätta dessa till krav på systemlösning
  • Designa och implementera aktuella programvarulösningar hos nya och befintliga kunder
  • Underhålla och vidareutveckla lösningar hos existerande kunder

Om dig
Vi tror att du idag sitter som koncerncontroller men börjar tröttna på de fasta återkommande bokslutsrutinerna. Är du frustrerad över att inte kunna ta semester när du vill för att bokslustskalendern lägger hinder? Saknar du dynamik och variation?Alternativt är du redan idag konsult och tycker det skulle vara roligt att vara med ett gäng som det går bra för och som har goda förutsättningar att växa vidare till en stor internationell konsultpartner.

 

Då kan vi erbjuda ett intressant alternativ. Vi söker dig som gillar att möta nya människor och som gillar att hjälpa andra i rollen som konsult. Glimten i ögat, prestigelöshet och ett positivt synsätt är något vi delar och uppskattar.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete. För Addedos konsulter väntar spännande utmaningar och uppdrag.

Din profil:

  • Du är en hängiven och nyfiken person med en utåtriktad disposition
  • Du gillar att möta nya människor och att hjälpa andra i rollen som konsult
  • Civilekonom med flerårig erfarenhet av koncernredovisning.
  • Erfarenhet från något av standardsystemen på marknaden, gärna Aaro, Cognos Controller, Onestream, Ocra, Hyperion FM eller SAP BPC.
  • Utåtriktad, kommunikativ och kundorienterad
  • Förmåga att arbeta konsultativt, på både ett operativt och strategiskt plan
  • Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift

 

Applikationskonsult inom koncernredovisning till Addedo

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb