itjobb.se

Applikationskonsult inom lön till Aditro

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-22

Ansök nu

Applikationskonsult inom lön till Aditro

Vi söker dig som lockas att arbeta som länken mellan IT och lön. Nyckeln till att bli en framgångsrik applikationskonsult hos Aditro är att både förstå löneprocessen i grunden men också ha ett tillräckligt tekniskt djup och förstå hur ett IT-system fungerar och hur tekniken stödjer Aditros kunders löneprocesser. Som applikationskonsult hos Aditro erbjuds du en varierande vardag med drivna, prestigelösa och stöttande kollegor och ett individanpassat ledarskap. Låter det som något för dig? Läs vidare!

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra ett team om 19 personer med varierad erfarenhet och du kommer i din roll att ha kontakt med såväl övriga applikationskonsulter både inom HR och lön samt utvecklare, projektledare och kunder m.fl.

Några ord från din framtida chef
”Hej! Mitt namn är Jessica och jag arbetar som konsultchef för ett av våra konsultteam hos Aditro. Jag började här för snart fem år sedan och leder idag ett engagerat team där det är högt till tak och där vi stöttar och hjälper varandra i såväl stora som små utmaningar. Jag tror på mycket frihet under ansvar och som chef drivs jag främst av att arbeta som ett team där vi delar kunskap med varandra. Jag förväntar mig aldrig att man kan allt på engång, rollen som applikationskonsult är en roll att utvecklas i och jag tror på att ett bra teamwork är viktigt både för att nå bra resultat och för att kontinuerligt utvecklas såväl som bolag som i sin roll!”

Du erbjuds
En mentor som stöttar dig under din första tid i din nya roll – Vi tror att detta kommer skapa förutsättningar för en riktigt bra start hos Aditro och ett bra sätt att utveckla dig i din yrkesroll! Din mentor kommer att ha avsatt tid för att kunna stötta upp i alla typer av frågor, stora som små.

Arbete i ett dynamiskt företag med nära till beslut och där du ofta snabbt ser hur dina förslag och idéer påverkar och tas i beaktande

Goda utvecklingsmöjligheter – På Aditro uppmuntras intern rörlighet, vill du på sikt arbeta mer med tex försäljning eller projektledning finns flera möjligheter till interna karriärmöjligheter

Arbetsuppgifter
Som applikationskonsult deltar du i implementationsprojekt gällande lönesystemet Aditro Lön. Tillsammans med kunden och Aditros projektteam ansvarar du för analys, uppsättning, konvertering, driftsättning och överlämning av kundens lösning. För att säkra kvalitet och effektivitet i Aditros leveranser behöver du som konsult snabbt kunna sätta dig in i och förstå hur kundens HR- och löneprocesser är uppbyggda. Detta för att därigenom kunna konfigurera systemet och även ha förmåga att kunna påvisa effektiviserings- och förbättringsmöjligheter.

Du kommer exempelvis…

 • Genomföra verksamhetsanalyser och föreslå lösningar för kund

 • Implementering av Aditros systemlösningar hos nya och befintliga kunder

 • Hålla workshops, presentationer och utbildningar hos och tillsammans med kunden

 • Arbeta med att utveckla Aditros erbjudande och förbättra produkter och tjänster

 • Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med lön. Exempelvis har du tidigare jobbat som applikationskonsult inom lön, systemförvaltare av lön/HR system, lönehandläggare eller lönechef.

Vidare har du…

 • En relevant eftergymnasial utbildning

 • Har mycket god förståelse för löneprocessen

 • Har god förståelse för hur IT stödjer löneprocessen

 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska där du både talar, läser och skriver obehindrat

 • Vi ser det som meriterande, dock inget krav, om du har…

Erfarenhet av Aditro Lön
Vi lägger stor vikt vid ditt intresse för denna specifika tjänst och dina personliga kompetenser. De personliga kompetenser vi ser som särskilt viktiga är:

 • Strukturerad

 • Affärsmässighet

 • Ansvarstagande

 • Självgående

Övrig information
Placering: Stockholm, Sundbyberg

Omfattning: Heltid, tillsvidare, resor inom Sverige förekommer

Start: Enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Sök tjänsten genom att klicka på "ansök" nedan.

Dela detta jobb

Applikationskonsult inom lön till Aditro

Academic Work