itjobb.se

Applikationskonsult till framgångsrikt mjukvaruföretag!

Ansök nu

Applikationskonsult till framgångsrikt mjukvaruföretag!

Vår kund samarbetar med kända varumärken för att hela tiden omfamna ny teknologi och ligga steget före. Här får du som nyexaminerad möjligheten att vara kopplingen mellan ditt teams skarpa utvecklare och verkligheten som dina kunder möter. Sök idag - urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Som applikationskonsult hos vår kund kommer du arbeta i ett team med specialanpassade lösningar baserat på slutkundernas behov. Här får du en nyckelroll där din förståelse för verksamheters behov och ditt tekniska intresse hjälper teamet att vara pricksäkra i kvalitén de levererar. Du får möjligheten att vara drivande i processer och säkerställa en god relation med dina kunder samtidigt som utvecklingsteamet får rätt förutsättningar att leverera produkten precis så som slutkunden vill ha den.

Vår kund förstår vilka utmaningar deras kunder har och kommer få i framtiden. De erbjuder en bred portfölj av lösningar med målet att alltid förbättra effektiviteten och leverera en kundupplevelse i absoluta världsklass för sina kunders kunder. De har en omfattande kundbas som sträcker sig över hela Norden och vidare ut i Europa!

Du blir en del av ett team om 13 personer med mycket god stämning i gruppen och som jobbar i nära samarbete med deras kunder. Teamet finns placerat i Göteborg och du kommer även ha mycket kontakt på engelska med både kunder och kollegor runt om i världen. Vår kund förespråkar en allmänt öppen och transparent dialog såväl inom teamet så som med andra avdelningar.

Du erbjuds

 • En roll där du på riktigt får kombinera din förståelse för människan med IT

 • Möjligheten att jobba i ett globalt bolag med kollegor från olika bakgrunder

 • Möjligheten att växa på sikt i ett bolag som satsar på sina medarbetare

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis systemvetenskap

 • Har en bred affärsförståelse och ett intresse för teknik

 • Har en förståelse av programmering, gärna lite kunskaper i Java och SQL.

 • Är obehindrad i svenska och engelska, tal och skrift. En stor del av kommunikationen externt kommer ske på engelska.

Som person har du stor nyfikenhet för problemlösning och tycker om att skapa starka relationer med kunder. Du är noggrann och har ett öga för detaljer och kvalitet. Då du kommer vara drivande i processer ser vi även att du besitter personlig mognad så väl som förmåga att kunna axla stort ansvar. Utöver detta ser vi att du är en person med en öppen och ärlig attityd som drivs av att ständigt leverera hög kvalité.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse, senast augusti

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Göteborg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Applikationskonsult till framgångsrikt mjukvaruföretag!

Academic Work