itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en roll som applikationskonsult i ett smart, drivet och jordnära företag på en växande marknad där Intelliplan är marknadsledande sedan drygt 20 år och ett av Sveriges hetaste SaaS-bolag!

Hos oss har du möjlighet att påverka såväl företagets som din egen utveckling och vara del av en öppen, målfokuserad och vinnande kultur där vi gör skillnad för våra kunder på daglig basis.

Vi sitter i fina lokaler i Globen och erbjuder de bästa kollegorna, roliga samarbeten, goda utvecklingsmöjligheter, flexibel arbetstid, distansarbete och mycket mer!

Tjänsten är en heltidsanställning med start enligt överenskommelse.

Vill du också bli en Intelliplanare?

Trivs du att arbeta i en föränderlig miljö och är en effektiv problemlösare? Motiveras du av att arbeta kundnära med processutveckling, utbildning, kundanpassningar, integrationer samt projektledning?

Perfekt – då har vi en utmaning för dig!

Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete, med mycket kontakt med våra kunder. Du får chansen att fördjupa dig i ett avancerat affärssystem och på köpet många trevliga kollegor med stort kunnande inom domänen bemanning och rekrytering.

Dina arbetsuppgifter

Som applikationskonsult hos Intelliplan har du en bred roll där du arbetar nära kunderna för att hitta och skapa lösningar som utvecklar och effektiviserar deras arbete och användande av Intelliplan.

I teamet som du blir en del av arbetar vi bland annat med att hålla utbildningar, webbinarier och workshops med våra kunder. Vi erbjuder konsultation inom process- och verksamhetsutveckling, ekonomieffektivisering, finansiell- och verksamhetsrapportering samt tekniska lösningar.

Vårt uppdrag är att arbeta konsultativt mot kund och hjälpa nya och befintliga kunder att implementera Intelliplan-systemet på bästa sätt i sin verksamhet för att maximera deras effektivitet.

Dina ansvarsuppgifter omfattar bland annat:
- Du onboardar nya kunder i Intelliplan
- Du utbidar användare hos våra kunder i processerna i Intelliplan (sälj, rekrytering, bemanning, rapportering samt lön och faktura)
- Du driver, följer upp och kvalitetssäkrar dina projekt

Din profil

Du har sannolikt tidigare arbetat i ett serviceyrke eller ett affärssystem där sälj, ekonomi, rekrytering och / eller bemanning har en betydande del.

Har du ett tekniskt intresse och kunskaper om hur moderna webbapplikationer fungerar och samverkar med andra system samt erfarenhet av datahantering i SQL så är du väl rustad.

Om Intelliplan

Intelliplan grundades i slutet av 90-talet och har sedan dess varit Nordens marknadsledande affärssystem för bemannings- och rekryteringsföretag. Nu har vi siktet inställt på Europa som marknad.

Resultatet av att välja Intelliplan märks i våra kunders effektivitets- och lönsamhetsförbättring. Vi skapar flow i våra kunders affärer.

Intelliplan föddes ur innovation, entreprenörskap och genom utveckling i mycket nära samarbete med våra kunder.
20 år senare arbetar vi fortfarande på samma sätt.

Med Intelliplan skapas och förmedlas arbetstillfällen. Vi är den digitala bron till arbetsmarknaden för de många människorna. Vi skapar dagligen en bättre arbetsmarknad.

Läs mer om oss här: www.intelliplan.se

 

Applikationskonsult till Intelliplan

Företag Intelliplan AB
Ort
Utgår

2022-07-15

Ansök nu

Dela detta jobb