itjobb.se

Applikationspaketerare

Företag Visolit
Ort
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Applikationspaketerare

Visolit är ett växande och framgångsrikt företag som gillar att ligga i framkant när det handlar om utveckling. Vill du hänga med på Visolits framgångsresa?

Nu söker vi dig som vill du jobba tillsammans med kollegor i toppklass och vara med och bidra genom god rådgivning så att kunder ska få den bästa IT upplevelsen. Vi söker dig som är engagerad och som ser till kundernas bästa.

Vi söker just nu en Applikationspaketerare med inrikting mot System Center Configuration Manager. Du kommer bli del av ett professionellt team som ansvarar för våra kunders klientuppdateringar. Arbetet ställer höga krav på kundfokus och att du kan arbeta både självständigt och med andra engagerade och kunniga kollegor. Vi värdesätter medarbetare som brinner för sitt arbete och som vill dela och sprida sin kunskap.

Rollen innebär:

I rollen kommer du att skapa, validera och distribuera standardiserade och kundanpassade paket i en företagsmiljö genom SCCM. Arbetet består främst av att bygga tysta MSI-paket och installationstester med tillhörande problemlösning. Du kommer få friheten och ansvaret att sätta upp rutiner och standarder kring paketeringsprocessen och utveckla den tjänst vi säljer till våra kunder. Det är därför viktigt med god kunskap om Microsoft SCCM och erfarenheter av Powershell då vi använder App Depolyment Toolkit och MSI paketeringsverktyg som Wise Package Studio, Installshield, Advanced Installer etc.

Utöver detta har vi goda kunskaper inom Windows 7 och Windows 10 som ett krav.

Vi erbjuder dig:

• En rolig roll i ett härligt team där du bidrar, är delaktig och kan påverka.
• Fredagsfrukost, AW, trevliga aktiviteter ihop med kollegor och mycket förmånligt friskvårdsbidrag m.m
• Goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom Nordens ledande specialistverksamhet inom molntjänster.
• En tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. En unik möjlighet att påverka framgången för ett företag med höga ambitioner och snabb utveckling.
• Din kompetens och kunskap är viktig för oss, vi ger därför goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildningar, bland annat i samarbete med vår samarbetspartner Microsoft.

För oss är det jätteviktigt att du trivs, mår bra och utvecklas. Vi sätter trivsel och arbetsmiljöfrågorna högt på agendan och har även särskilt goda personalförmåner bland annat vad gäller hälsa, trivsel och friskvård.

Vi tror att du:

• Har god kommunikativ förmåga i tal och skrift (Svenska & Engelska).
• Har arbetat med ITIL som ramverk
• Har 1-3 års erfarenhet av arbete kring MSI-paketering, distribution och SCCM.
• Har erfarenhet av Active Directory, kopplat till användar- / klient – grupper.

I övrigt är det meriterande med erfarenheter inom Mac och Powershell.

Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan!

Om Visolit
Visolit har stor erfarenhet av molntjänster, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet, med vilken vi hjälper kunder att utnyttja morgondagens lösningar. 
Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”,så oavsett vilken utmaning kunden står inför, ska de veta att Visolit är en partner att lita på.Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Vi har ca 1100 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2000 kunder i Norden. Visolit är i stark tillväxt och hos oss har du stora möjligheter för vidareutveckling. För mer information, se www.visolit.se

Patrik Lindahl 
Chef Change Delivery
073 327 47 54

Sista ansökningsdag
2019-08-11

Dela detta jobb

Applikationspaketerare

Visolit